Ευτυχισμένοι Μαζί - Όλα τα επεισόδια 1ος Κύκλος - ALLGRSERIES - TV NEWS

24 Ιουλίου 2013

Ευτυχισμένοι Μαζί - Όλα τα επεισόδια 1ος Κύκλος

Ο Διονύσης είναι ένας χήρος ταβερνιάρης με τρεις γιους και ζει στην Αθήνα. Η Ελένη είναι μια ζωντοχήρα δασκάλα με δύο κόρες και ζει στη Θεσσαλονίκη. 

Οι δυο τους αγαπιόντουσαν όταν ήταν νέοι. Μετά τη λήξη των γάμων τους, το παλιό τους αίσθημα αναζωπυρώνεται και αποφασίζουν να παντρευτούν. Η Ελένη μετακομίζει από τη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του Διονύση και μένουν όλοι μαζί, με τα πέντε παιδιά τους. Από τη συγκατοίκηση δημιουργούνται πολλά ευτράπελα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Η Ελένη πιάνει δουλειά στο δημοτικό της γειτονιάς και έχει μαθητές της τη μικρή της κόρη, Φίφη, και τον μεσαίο γιο του άντρα της, Θανάση, που είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι του σχολείου. Ο διευθυντής του σχολείου, παλιό της φλερτ, δεν μπορεί να χωνέψει ότι την έχασε και πάλι. Ο Σπύρος, ο αδελφός του Διονύση νιώθει κι αυτός αμήχανα μ' αυτό το γάμο, γιατί η καινούρια κατάσταση επηρεάζει και την ταβέρνα. Μέσα σ' όλα αυτά, η Ιφιγένεια, μητέρα της Ελένης και γιαγιά των κοριτσιών, που μένει στο διπλανό σπίτι, φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της με όλους τους τρόπους. 

Μετά από μια επεισοδιακή πρώτη νύχτα γάμου, όπου τίποτα δεν πάει όπως το έχει σχεδιάσει ο Διονύσης, η ζωή τους δείχνει ότι πάει να βρει τον κανονικό της ρυθμό. Όλα ανατρέπονται, όμως, όταν η μεγάλη κόρη της Ελένης, Εύα, αποφασίζει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη διότι δεν μπορεί να ζει μακριά από τον φίλο της...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:  1 2 3 4 5  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25  26 27 28 29 30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes