«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Οι συνταγές για την εβδομάδα 23-27/3/2015 - ALLGRSERIES - TV NEWS

23 Μαρτίου 2015

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Οι συνταγές για την εβδομάδα 23-27/3/2015

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:40, μέσα από την εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Δευτέρα 23/3: Προτάσεις για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου έχει το σημερινό επεισόδιο. Ο παραδοσιακός μπακαλιάρος με τη σκορδαλιά γίνεται πεντανόστιμος με τη συνταγή που μας προτείνει ο Άκης. Αγγουράκα πίκλες, chips πατάτας και μία λαχταριστή σος ταρτάρ συνοδεύουν το πιάτο μας.

Τρίτη 24/3: Ο Άκης μας ετοιμάζει λαζάνια, τα οποία συνοδεύει με κιμά από γαλοπούλα. Για γλυκό μάς προτείνει τάρτα με καρύδια.

Τετάρτη 25/3: Τα κλασικά γιουβαρλάκια αποκτούν διαφορετική γεύση και άρωμα όταν ο Άκης τα μαγειρεύει με γιαούρτι και μυρωδικά. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει και πίτα με σπανάκι, μανιτάρια και πλιγούρι, ενώ ολοκληρώνεται με ένα λαχταριστό κέικ πλούσιο σε σοκολάτα.

Πέμπτη 26/3: Οι μελιτζάνες είναι το υλικό μας για το σημερινό τραπέζι. Ο αγαπημένος μας σεφ τις βάζει στον φούρνο με τυριά και αλλαντικά. Και για να γλυκαθούμε, μας φτιάχνει μιλφέιγ με φρούτα.

Παρασκευή 27/3: Οι φαρφάλες, ο σολομός και η βότκα συνδυάζονται τέλεια στη σημερινή συνταγή ενώ για γλυκό θα έχουμε κέικ με φιστίκια και φράουλες. Τέλος, ο Άκης ετοιμάζει και ένα γρήγορο σνακ για όλες τις ώρες: κριτσίνια με τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes