«Μουρμούρα», «Παρτάλι» και «Ράδιο Αρβύλα» σαρώνουν στο prime-time - ALLGRSERIES - TV NEWS

25 Μαρτίου 2015

«Μουρμούρα», «Παρτάλι» και «Ράδιο Αρβύλα» σαρώνουν στο prime-time

Για ακόμη μία Δευτέρα οι τηλεθεατές «χάρισαν» υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στο «Κάτω Παρτάλι» και στο «Ράδιο Αρβύλα».

Νούμερα τα οποία ξεπερνούν το 45% σημειώνει η κωμική σειρά του ALPHA. Η «Μουρμούρα» που έχει κερδίσει του τηλεθεατές από την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν, και μάλιστα έχει πάρει και το «πράσινο φως» και για 3η, την περασμένη Δευτέρα σημείωσε στο γενικό σύνολο 36,8% και 41,8% στο δυναμικό-νεανικό κοινό ηλικίας 15-44. Μάλιστα ιδιαίτερη «αδυναμία» στην σειρά φαίνεται πως έχουν οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24, καθώς τα «μηχανάκια» της Nielsen κατέγραψαν ποσοστό 48,3%!

Από την άλλη και το «Παρτάλι» του Mega, δεν... πήγε πίσω στην τηλεθέαση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως ξεπέρασε το 50%! Για να μιλήσουμε με νούμερα, η σειρά του Μεγάλου καναλιού, συγκέντρωσε ποσοστό 34,2% στο γενικό σύνολο και 38,8% στο δυναμικό-νεανικό κοινό ηλικίας 14-55. Μάλιστα οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών έδωσαν στο MEGA 51,4% μέσο όρο.

Η σατυρική εκπομπή του ANT1, «Ράδιο Αρβύλα», παρά τα πολλά και συνεχόμενα τηλεοπτικά χρόνια προβολής που μετρά, φαίνεται πως έχει τηλεθεατές που «εμπιστεύονται» το μοναδικό χιούμορ της Θεσσαλονικιώτικης με το οποίο σατιρίζουν την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα. Συγκεκριμένα, η εκπομπή από το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε 31,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 39,5% στο δυναμικό κοινό. Οι  πιο… φανατικοί τηλεθεατές αποδεικνύονται οι άντρες ηλικίας 25 έως 44 ετών που σημείωσαν 42,9% μέσο όρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes