«Μπρούσκο»: Ο Αχιλλέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι - Ποιος τον σώζει; - ALLGRSERIES - TV NEWS

24 Μαρτίου 2015

«Μπρούσκο»: Ο Αχιλλέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι - Ποιος τον σώζει;

Οι περιπέτειες δεν έχουν τέλος για τον Αχιλλέα, ο οποίος δέχεται επίθεση με μαχαίρι από τρεις κακοποιούς, με την Αλεξάνδρα να του σώζει τη ζωή... Μετά την ερωτική εξομολόγηση από τη γοητευτική ψυχολόγο, ο Αχιλλέας προβληματίζεται αν θα πρέπει να συνεχίσει τις συνεδρίες μαζί της. 

Ωστόσο οι κρίσεις πανικού επιμένουν και έτσι ο νεαρός επιχειρηματίας τηλεφωνεί και πάλι στην Αλεξάνδρα και της ζητά να συναντηθούν. Η Αλεξάνδρα (Κλέλια Ανδριολάτου), φυσικά, αποδέχεται να τον συναντήσει παρά το προηγούμενο περιστατικό.

Αυτήν τη φορά ο Αχιλλέας προβληματίζεται έντονα για το θέμα της παρένθετης μητρότητας. Αμφιταλαντεύεται εάν θα πρέπει να προχωρήσει στη λύση που πρότεινε στον ίδιο αλλά και στη Μελίνα η γυναίκα του αδελφού του, Δήμητρα. Αλλωστε, έχει προηγηθεί μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση με τον Νεκτάριο και τον Ματθαίο, που δηλώνουν κάθετα αντίθετοι στην ιδέα της παρένθετης μητρότητας.


Ο Νεκτάριος δηλώνει πως, ούτως ή άλλως, σκοπεύει σύντομα να ζητήσει διαζύγιο από τη Δήμητρα, για να προχωρήσει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ο Ματθαίος, ωστόσο, είναι αυτός που κρατά πιο σκληρή στάση: Δηλώνει κάθετα αντίθετος σε κάθε ενδεχόμενο Μελίνα και Αχιλλέας να αποκτήσουν παιδί με αυτόν τον τρόπο, εξηγώντας πως η κυπριακή νομοθεσία επιτρέπει στην παρένθετη μητέρα, εάν το θελήσει, στη συνέχεια να κρατήσει το παιδί!

Η Αλεξάνδρα, ακούγοντας όλα αυτά, βρίσκει τη χρυσή ευκαιρία να στρέψει τον Αχιλλέα στην κατεύθυνση που θέλει εκείνη. Τάσσεται υπέρ του Ματθαίου και προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγμα στη σχέση του νεαρού επιχειρηματία με τη γυναίκα του.

Ο Αχιλλέας κοιτώντας αφηρημένος από το παράθυρο βλέπει τρεις περίεργους τύπους να περιεργάζονται το αυτοκίνητό του. Πηγαίνει κάτω αμέσως και αντιλαμβάνεται πως προσπαθούν να του το κλέψουν! Οι κακοποιοί βρίσκουν την ιδανική ευκαιρία να του πάρουν τα κλειδιά και έτσι βγάζουν μαχαίρι και απειλούν τη ζωή του.


Η Αλεξάνδρα, έντρομη, κατεβαίνει στον δρόμο και προκειμένου να αποτρέψει τα χειρότερα μπαίνει μπροστά στον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνη μαχαιριά και να τραυματιστεί σοβαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes