Φραν: "Η Μαρία Μπεκατώρου έχει καθαρό βλέμμα και είναι καλόψυχη" - ALLGRSERIES - TV NEWS

21 Μαΐου 2015

Φραν: "Η Μαρία Μπεκατώρου έχει καθαρό βλέμμα και είναι καλόψυχη"

Ο Φραν, ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας του «Πρωινού Σου-Κου» του ΑΝΤ1, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού τόσο με το φρέσκο στυλ του όσο και με τη χαριτωμένη ξενική προφορά του

Για το πως μπήκε στη ζωή του το MAD TV:  «Είδα ότι έκαναν κάστινγκ στο κανάλι και είπα να το προσπαθήσω αφού έχω τελειώσει και Δημοσιογραφία. Πέρασα από αρκετά interviews και στο τέλος με επέλεξαν. Ηταν επιτέλους μια δουλειά σχετική με τις σπουδές μου.

Ετσι βρέθηκα στο “Loca Report”. Πιστεύω ότι η εκπομπή ξεχώρισε γιατί είμαστε δύο νέα παιδιά και συζητάμε για το τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας. Καταπιανόμαστε με θέματα που έχουν να κάνουν από την πολιτική και την κοινωνική ζωή μέχρι τη showbiz. Μιλάμε ελεύθερα, χωρίς καθοδήγηση».

Πώς όμως κατέληξε στο «Πρωινό Σου-Κου» του ΑΝΤ1; «Με φώναξαν για δοκιμαστικό, κάναμε μια πρόβα με τη Μαρία και ταιριάξαμε από την αρχή. 

Ενιωσα μαζί της μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή. Είχα πολύ θετικό feeling. Γενικά έχουμε δέσει όλοι ως ομάδα. Το πάνελ μας αποτελεί μια νέα πρόταση και έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπό: να διασκεδάσουμε και μαζί με μας να περάσει καλά και το τηλεοπτικό κοινό», αναφέρει και συνεχίζει: «Η Μαρία δίνει αγάπη, συμβουλές για την εκπομπή και είναι αληθινή, όπως ακριβώς φαίνεται και στην κάμερα. Κλαίει, γελάει, ενθουσιάζεται γιατί είναι αυθόρμητη. Εχει καθαρό βλέμμα και είναι καλόψυχη. Δεν έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα άλλον τέτοιον άνθρωπο. Δεν φοβάμαι τίποτα γιατί ξέρω ότι θα με στηρίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes