Golden Barista τον Ιούνιο στο Mega - ALLGRSERIES - TV NEWS

20 Μαΐου 2015

Golden Barista τον Ιούνιο στο Mega

Τι κάνει τον τέλειο καφέ να διαφέρει από τους υπόλοιπους; Εκτός από την εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, χρειάζεται μεράκι, ταλέντο, γνώση και τελικά διάθεση από αυτόν που τον παρασκευάζει.

Από την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 23:30 και κάθε Τρίτη θα διεξάγεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη των 2 καλύτερων baristi της Ελλάδας, ενός επαγγελματία και ενός λάτρη του καφέ.

Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσει η Κλέλια Ρένεση. Μαζί της, οι κριτές Βασίλης Δηλιλίγκας και Φώτης Λέφας, δύο ειδήμονες στο χώρο του καφέ, αλλά και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, λάτρης του καφέ, θα συμβουλεύουν, θα εκπαιδεύουν αλλά κυρίως θα κρίνουν τους υποψήφιους παίκτες προκειμένου να αναδείξουν το καλύτερο δίδυμο!

Οι συμμετέχοντες θα είναι 5 κορυφαίοι baristi που προέκυψαν από την πρώτη φάση του διαγωνισμού και 10 λάτρεις του καφέ που προέκυψαν από οντισιόν. Ο κάθε ένας από τους 5 baristi θα είναι αρχηγός μίας ομάδας που θα αποτελείται από 2 λάτρεις του καφέ, τους οποίους θα εκπαιδεύει, θα καθοδηγεί και θα βοηθάει προκειμένου να αναδειχθεί το καλύτερο δίδυμο “Golden Barista” στο τέλος του παιχνιδιού (ενός barista και ενός λάτρη του καφέ).

Oι 15 πλέον παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν δοκιμασίες σχετικά με την παρασκευή ροφημάτων καθώς και εβδομαδιαίες αποχωρήσεις ανάλογα με τις επιδόσεις τους, μέχρι να αναδειχθεί στο παιχνίδι το δίδυμο των νικητών που θα κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλά και τον τίτλο του “Golden Barista”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes