Νίκος Μάνεσης: "Η τηλεόραση είναι ρατσιστική" - ALLGRSERIES - TV NEWS

22 Μαΐου 2015

Νίκος Μάνεσης: "Η τηλεόραση είναι ρατσιστική"

Για τα πρότυπα που προωθεί η ελληνική τηλεόραση αλλά και για όσα θα ήθελαν να δουν οι τηλεθεατές μιλάει ο Νίκος Μάνεσης.

Η αναγνωρισιµότητα, δεν σας βοήθησε να αµείβεστε καλύτερα;

«Στην ελληνική τηλεόραση είναι πλέον πάρα πολλοί οι αναγνωρίσιµοι. Πολλοί από αυτούς είναι στην ανεργία και κάποιοι αµείβονται µε στοιχειώδη ποσά. ∆εν έχει να κάνει µόνο µε την αναγνωρισιµότητα. Θεωρώ πως η απόδοση στη δουλειά είναι εκείνη που θα σου δώσει τη δυνατότητα να δουλεύεις. ∆εν θέλω να µπω στη διαδικασία να πω για κάποιους διάσηµους ή διάσηµες που σήµερα ψάχνουν δουλειά. Ο στόχος µου δεν είναι αυτός, αλλά να πλησιάσω όσο γίνεται παραπάνω σε αυτό που έχω στο µυαλό µου. Το να είσαι ο εαυτός σου το θεωρώ πολύ τίµιο. Ο σκοπός δεν είναι η τηλεθέαση. Ποτέ δηµοσιογραφική εκποµπή δεν κατάφερε να κερδίσει την ψυχαγωγία».

Αυτό σηµαίνει ότι υπάρχει µια στροφή του κοινού;

«Αυτό σηµαίνει πως η οπτική µας επιβεβαιώνεται. Η τηλεόραση είναι ρατσιστική. Μας έλεγαν παλιά «βγάλτε νέους ανθρώπους, όµορφους, βγάλτε γκόµενους και γκόµενες». Εγώ στην εκποµπή µου δεν βγάζω γκόµενες και γκόµενους, αν υπάρχουν ευχαρίστως να βγουν. Αλλά αν πάω σε ένα χωριό µε πέντε παππούδες, θα βγάλω τους παππούδες. Ε, δεν είναι συγκλονιστικό να βγάζεις έναν παππού που πίνει το τσίπουρό του και να κερδίζει ένα πρόσωπο της επικαιρότητας που πλακώνεται στο ξύλο σε κάποια άλλη εκποµπή; ∆εν δείχνει πως κάτι έχουµε πάρει στραβά; Άπαντες, µηδενός εξαιρουµένου και εµού του ιδίου, είµαστε βαθιά νυχτωµένοι στο τι ακριβώς θέλει ο κόσµος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes