«World Party» από τη Βηρυτό - ALLGRSERIES - TV NEWS

18 Μαΐου 2015

«World Party» από τη Βηρυτό

Μετά την εξωτική Ταϊλάνδη, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στις 21:45 το σκηνικό αλλάζει τελείως.
Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης προσγειώνονται στη Βηρυτό, το «Παρίσι της Μέσης Ανατολής» όπως αποκαλείται και ετοιμάζονται για ένα ταξίδι εκτός ορίων.

Πρώτη αποστολή, να αφήσουν το ελληνικό αποτύπωμά τους στον Λίβανο. Ο Γιώργος, νοσταλγόντας την πατρίδα όλο και περισσότερο, αποφασίζει να διδάξει σε έναν Λιβανέζο πώς να φτιάχνει φρέντο εσπρέσσο, ισάξιο αυτού που βρίσκει κανείς στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης!

Στη συνέχεια,  ο Σάκης και ο Γιώργος συναντούν τον Τάρεκ, έναν ντόπιο φίλο, που τους ξεναγεί στο κέντρο της Βηρυτού, εκεί όπου τα σημάδια από τις σφαίρες του πολέμου, στους τοίχους, είναι ακόμα ορατά.

Έπειτα από ένα γρήγορο φαλάφελ, γνωρίζουν και τον εκκεντρικό Μισέλ, ίσως τον επόμενο πρωθυπουργό του Λιβάνου, με τον οποίον ανακαλύπτουν τις ομορφιές της νυχτερινής ζωής της πόλης.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους δυο ταξιδιώτες να γευματίζουν με την Ρίμα, μία δημοσιογράφο, που η ιστορία της συνδέεται με τον αγώνα των γυναικών ενάντια στον φονταμενταλισμό του Ισλάμ. Η «επανάσταση» όμως δεν σταματάει εδώ. Ο Σάκης και ο Γιώργος κοντράρονται σε έναν αγώνα paintball, με… καταστροφικές συνέπειες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes