ANSA: Χρηματοδότηση 7 δισ. θα ζητήσει η Ελλάδα εντός των επόμενων 48 ωρών - ALLGRSERIES - TV NEWS

7 Ιουλίου 2015

ANSA: Χρηματοδότηση 7 δισ. θα ζητήσει η Ελλάδα εντός των επόμενων 48 ωρών

Τι αναφέρει το δημοσίευμα. Η χορήγηση χρηματοδότησης-γέφυρας είναι μια πιθανότητα, δήλωσε νωρίτερα και ο Έβαλντ Νοβότνι.

Την παροχή δανείου γέφυρα, ύψους 7 δις ευρώ αναμένεται να ζητήσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο ANSA, ο Αλέξης Τσίπρας θα προβεί σε αυτήν την κίνηση προς τις Βρυξέλλες προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία και να αντιμετωπίσει τις άμεσες ανάγκες, όπως και την αποπληρωμή δανείων.

Η χορήγηση χρηματοδότησης-γέφυρας ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για ένα νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας είναι μια πιθανότητα, δήλωσε ο Έβαλντ Νοβότνι, επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ένας Ιταλός, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανέφερε άλλωστε, ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προωθεί την παροχή ενός τέτοιου δανείου. «Ο άμεσος στόχος είναι να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία, κάθε λεπτό είναι πολύτιμο», ανέφερε ο Τ. Πιτέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes