Από το MEGA στον ALPHA η Μαρία Σαγανά! - ALLGRSERIES - TV NEWS

2 Ιουλίου 2015

Από το MEGA στον ALPHA η Μαρία Σαγανά!

Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς:

Συνεργάστηκε με το MEGA για πάρα πολλά χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη Μεσογείων για να αναλάβει τα καινούργια της καθήκοντα στον ALPHA. 

Πριν από καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν την Έλενα Κατραβά, ένα από τα πιο παλιά στελέχη στον ψυχαγωγικό τομέα του MEGA, να αποχωρεί από το κανάλι της Μεσογείων και να αναλαμβάνει διευθύντρια ψυχαγωγίας στον ALPHA. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς γνωρίζω πολύ καλά ότι η Έλενα Κατραβά ουδέποτε έκανε επαφή με το κανάλι της Κάντζας. 

Αντίθετα όμως επαφές έκανε ένα άλλο στέλεχος του MEGA που συνεργαζόταν μάλιστα πολύ στενά με την Κατραβά για πολλά χρόνια και οι οποίες επαφές είχαν αποτέλεσμα τη μεταγραφή της στον ALPHA. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Μαρία Σαγανά που ήταν στο MEGA ως σύμβουλος εκπομπών από χθες βρίσκεται στον ALPHA ως διευθύντρια ψυχαγωγικού. Όλα τα χρόνια που εργαζόταν στο σταθμό της Μεσογείων ήταν από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Κατραβά στον τομέα της ψυχαγωγίας αναλαμβάνοντας εκπομπές και μάλιστα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν υπεύθυνη για το «Music School» και το «Ελλάδα σ’ αγαπώ». 

Τώρα όμως η Μαρία Σαγανά ανέλαβε διευθυντική θέση στο κανάλι της Κάντζας και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου από χθες έχει αναλάβει και επίσημα τα καινούργια της καθήκοντα ως διευθύντρια ψυχαγωγικών εκπομπών. Κύριο μέλημά της Μαρίας Σαγανά το στήσιμο για την επόμενη σεζόν της εκπομπής με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και η καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή που θα πάρει τη θέση της εκπομπής «Όλα παίζουν» στο πρόγραμμα του ALPHA. Βέβαια τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα… πάγωμα στον ALPHA, όπως και σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, περιμένοντας να δουν τις πολιτικές εξελίξεις για να αποφασίσουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι σίγουρο ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει εκπομπή οπότε η καινούργια διευθύντρια ψυχαγωγίας του σταθμού, η Μαρία Σαγανά, έχει να ασχοληθεί με αυτή μέχρι να εγκριθούν άλλες εκπομπές που θα είναι στον τομέα των αρμοδιοτήτων της…!


πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes