Μαρία Γεωργιάδου: Αποκαλύπτει τη νέα σειρά που ετοιμάζει! - ALLGRSERIES - TV NEWS

7 Ιουλίου 2015

Μαρία Γεωργιάδου: Αποκαλύπτει τη νέα σειρά που ετοιμάζει!

Το «Βαλς με 12 θεούς» που υπέγραφε σεναριακά η Μαρία Γεωργιάδου αποτέλεσε την πρώτη κυπριακή σειρά που ήρθε στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στη σεναριογραφική ομάδα των «Κλεμμένων ονείρων». 

Η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός κάνει τον απολογισμό της στο TV24 και αποκαλύπτει τη νέα σειρά που ετοιμάζει...

Κάνε μου έναν απολογισμό γι’ αυτά τα τριάμισι χρόνια των «Κλεμμένων ονείρων».

«Ηταν μια πολύ όμορφη δουλειά και όλοι χαρήκαμε με την επιτυχία της. Ξεκίνησε καλά και στην πορεία απογειώθηκε. Είχε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, το κοινό αγάπησε τους χαρακτήρες, υπήρχε ένα συναισθηματικό θέμα που ναι μεν ήταν σκοτεινή αλλά πολύ ανθρώπινη. Γιαεμένα, η τριβή μου με το σενάριο ήταν ένα μεγάλο σχολείο που έπρεπε να ανταγωνιστείς την ίδια την επιτυχία που κάνει η σειρά. Από την άλλη, η Εύα (σ.σ. μητέρα της Φαίης που υποδυόταν η Βάσω Λασκαράκη) ήταν ένας ρόλος που δεν ήταν ακριβώς η μαμά που είμαι ή που θα ήθελε οποιαδήποτε μαμά να είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε τα δίκια της. Στο τέλος όμως είχε μια τραγική κατάληξη, αφού “έχασε” την κόρη της».

Πού πιστεύεις ότι οφειλόταν η πτώση του τελευταίου κύκλου;

«Αυτό που κρατάω είναι η επιτυχία και όχι μόνο ο τελευταίος κύκλος. Ισως επειδή ήταν αρκετά διαφοροποιημένος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον ανέλαβαν πολύ ικανά άτομα. Ο κόσμος είχε συνηθίσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο και περίμενε να δει κάτι όμοιό του».

Θα είχε μέλλον η σειρά εάν δεν γινόντουσαν αυτές οι αλλαγές;

«Κοίταξε, όλα τα πράγματα κάνουν ένα κύκλο. Είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτούμε όλοι, αφού όσο και επιτυχημένο να είναι κάτι, κάποια στιγμή ολοκληρώνεται. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι υποθετικά. Αυτό θα το ξέραμε εάν είχε γίνει...».

Τη νέα σεζόν «ξαναχτυπάς» στον ΑΝΤ1 Κύπρου με μια νέα σειρά που έχει τίτλο: «Σε τρεις μήνες».

«Το θέμα της νέας σειράς το είχα κρατήσει καιρό στο μυαλό μου και στη συνέχεια στο συρτάρι μου. Αφορμή στάθηκε ένα αληθινό γεγονός γνωστών μου ανθρώπων και έχει να κάνει με την αγάπη, την επιλογή ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, στο καθήκον και το διαχωρισμό τι σημαίνει ερωτεύομαι και τι αγαπώ. Ολα αυτά ειπωμένα από την απόλυτη αναγκαιότητα να επιλέξεις και προέρχεται από την απώλεια ενός πολύ δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα εμπλέκονται πολλές βασικές ιστορίες γύρω από αυτήν. Η ιστορία μιας γυναίκας που ενώ έχει αποφασίσει να φύγει από το γάμο της για να ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της, μαθαίνει ότι ο άντρας της έχει τρεις μήνες ζωής. Αυτό δημιουργεί μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων στις ζωές όλων των ανθρώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes