Οι αλλαγές στα «Καρντάσιανς» και τα νέα πρόσωπα! - ALLGRSERIES - TV NEWS

10 Ιουλίου 2015

Οι αλλαγές στα «Καρντάσιανς» και τα νέα πρόσωπα!

Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης:

Νέες και μεγάλες αλλαγές θα κάνει ο Γρηγόρης  Αρναούτογλου στα Καρντάσιανς . Και στη θεματολογία της εκπομπής αλλά κυρίως στο παρεάκι στο πλατό. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Μαρία Μπεκατώρου φαίνεται να θέλει ν΄ασχοληθεί με άλλα πράγματα στο κανάλι και ο Γκεό ήδη έχει έρθει κοντά με μια ξανθιά… μη καμμένη περσόνα που εδώ και δυο χρόνια έχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας. Όσο για τον Σταρόβα; Χαλαρά… η ζωή είναι ωραία…

Ο Γρηγόρης απο τη μεριά του είναι αυτη την περίοδο σε φάση ξεκούρασης και περισυλλογής. Την άλλη εβδομάδα ολοκληρώνει και τις υποχρεώσεις του απο τον Σφαίρα, οπότε αναμένεται μετά τη Ρόδο να μεταβεί στη Νάξο για διακοπές και σχεδιασμό.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο blog μας πώς απο τη νέα σεζόν σκοπεύει μαζί με τους συνεργάτες του να καλεί στο στούντιο ανθρώπους  »άκαυτους» και εξαφανισμένους καθώς τα νούμερα έδειξαν ότι αυτοί πουλάνε πολύ περισσότερο απο κλασικούς μαϊντανούς, που και το παίζουν και φούλ στα κόμπλεξ είναι. Κάποιους μάλιστα εξ αυτών τους έπεισε ο ίδιος αφού δεν ήθελαν να εμφανιστούν. Όμως τα Καρντάσιαν που ξέραμε θα διαφοροποιηθούν πολύ γι αυτό και  ψάχνει τους νέους του συνεργάτες.


πηγή: nassos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes