«Παγώνει» το «Music Mall» του Δημήτρη Αρβανίτη! - ALLGRSERIES - TV NEWS

9 Ιουλίου 2015

«Παγώνει» το «Music Mall» του Δημήτρη Αρβανίτη!

Με μεγάλο ζήλο ετοίμαζε ο Δημήτρης Αρβανίτης την καινούργια του σειρά για το Mega με τον τίτλο «Music Mall». 

Μάλιστα πριν από περίπου έναν μήνα είχαν πραγματοποιηθεί και οι οντισιόν ώστε να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της σειράς.

Ο Αρβανίτης ετοίμαζε ένα πολύ απαιτητικό εγχείρημα που εκτός από υποκριτική θα συνδύαζε χορό και τραγούδι και πραγματικά, ως γνήσιος λάτρης της τελειότητας, έκανε κάθε επιλογή με μεγάλη προσοχή. 

Η ρευστή πολιτική κατάσταση ωστόσο, σύμφωνα με τη Real, φαίνεται ότι επηρέασε και το «Music Mall», μιας και η εταιρεία παραγωγής «Άνωση» ζήτησε να πάρει η υλοποίησή του μια μικρή παράταση. Έτσι ο γνωστός σκηνοθέτης πρότεινε την περασμένη εβδομάδα στους συνεργάτες του να μη νιώθουν δέσμευση από τη σειρά και τους εξήγησε ότι είναι ελεύθεροι να συζητήσουν και άλλες συνεργασίες εφόσον θα υπάρξει καθυστέρηση. 

Οι πληροφορίες θέλουν τον Δ. Αρβανίτη να στρέφεται προς το παρόν στον κινηματογράφο και τη σειρά να προβάλλεται στην καλύτερη περίπτωση στο δεύτερο μισό της σεζόν. 

Παράλληλα ο γιος του, Γιώργος Αρβανίτης, που έχει αναλάβει τη μουσική επένδυση, βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία ώστε να κυκλοφορήσει σε cd όλες του τις μουσικές συνθέσεις για αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως «Κλεμμένα όνειρα», «Η ζωή της άλλης», «Δικαίωση» κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes