Συνατσάκη για την κόντρα με Καινούργιου: "Ήταν ένα εμπαθές σχόλιο" - ALLGRSERIES - TV NEWS

1 Ιουλίου 2015

Συνατσάκη για την κόντρα με Καινούργιου: "Ήταν ένα εμπαθές σχόλιο"

Λίγο μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και την Τίνα Μελισσαροπούλου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την κόντρα που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα με την Κατερίνα Καινούργιου, τον χωρισμό και την συνάντησή της on camera με τον Μύρωνα Στρατή στο «Πρωινό», αλλά και τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα.

Δημιουργήθηκε μια κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου. Γιατί;

Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη, ούτε πώς, ούτε ιδιαίτερα πράγματα έχω να πω γι’ αυτό. Ήταν ένα εμπαθές σχόλιο. Και δεν θα μπω καν στη διαδικασία τού να μαντέψω, γιατί αν υπήρχε το οποιοδήποτε ζήτημα θα έπρεπε να ενημερωθώ. Πάντως, θα ήθελα εκεί που ξεκίνησε να τελειώσει ιδανικά. Δεν έχουμε υπάρξει ποτέ φίλες στη ζωή μας και γι’ αυτό δεν με στενοχώρησε. Δεν το κρατάω μανιάτικο! Απλώς από περιέργεια θα ήθελα να μάθω από πού ξεκίνησε.

Όλοι έλεγαν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση με τον Μύρωνα. Γιατί;

Δεν ξέρω. Το πιο μαγικό ήταν ότι όταν ήρθε ο Μύρωνας στην εκπομπή το Πάσχα ή όταν βγήκε το δημοσίευμα για μένα και τον Δημήτρη, και στις δύο περιπτώσεις το κείμενο πάντα ξεκινούσε με το «λίγο καιρό μετά το χωρισμό...». Κι όμως έχει περάσει ένας χρόνος και δεν το έχει χωνέψει κανένας. Ίσως επειδή χωρίσαμε σε πολύ χαμηλούς τόνους χωρίς εντάσεις, κακίες, μίση.

Σε ενοχλεί το γεγονός ότι με τον Δημήτρη έγινε ολόκληρος ντόρος για το αν είστε ζευγάρι; Πώς αντέδρασες βλέποντας φωτογραφίες σας;

Οι φωτογραφίες μού φάνηκαν ωραίες και τρυφερές και θα τις κρατήσω. Αλλά με ενοχλεί αυτό το «σώνει και καλά» ζευγάρι γιατί αυτό είναι η διάθεση των άλλων. Εγώ δεν θέλω να μου φορεθεί κανένας «σώνει και καλά»! Θέλω να έχω την προσωπική μου ελευθερία και να μην περιορίζομαι κι αν θέλω να είμαι τρυφερή και οικεία να το κάνω χωρίς να τρελαίνομαι με το τι θα πει οποιοσδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes