ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί τον ΣΚΑΙ για προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού σώματος - Τι απαντά ο σταθμός; - ALLGRSERIES - TV NEWS

4 Ιουλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί τον ΣΚΑΙ για προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού σώματος - Τι απαντά ο σταθμός;

Για πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού σώματος, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ειδικότερα ότι «παρά τη σχετική απαγόρευση του νόμου ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ σήμερα Σάββατο, μία μέρα πριν το δημοψήφισμα, συνεχίζει τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου, με καλεσμένους εκπροσώπους του ΝΑΙ. Η παραβίαση αυτή της εκλογικής νομοθεσίας εντάσσεται σε μια πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού σώματος και απαιτεί την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών».

Η απάντηση του σταθμού:

«Ο ΣΚΑΪ επισημαίνει ότι οι εκπομπές που παρουσιάζει είναι καθαρά ενημερωτικές, και φωτίζουν όλες τις πλευρές της μεγάλης κρίσης της κοινωνίας, του τραπεζικού συστήματος και τις επιπτώσεις στους πολίτες. Εξ' άλλου είχε δημοσιογραφική υποχρέωση να το πράξει, ιδίως μετά τις δηλώσεις της προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Λούκας Κατσέλη, από τη συχνότητα του σταθμού μας, ότι οι τράπεζες είναι πιθανόν να παραμείνουν κλειστές και μετά την Τρίτη και πως η τραπεζική ρευστότητα επαρκεί έως τη Δευτέρα.

Ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει, όπως πάντα, την πραγματική εικόνα της κοινωνίας, όπως έχει υποχρέωση να πράξει απέναντι στους πολίτες και υπενθυμίζει ότι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας είναι η πληροφόρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes