«Τρελή Οικογένεια»: Η νέα σειρά που ετοιμάζει το STAR! - ALLGRSERIES - TV NEWS

4 Ιουλίου 2015

«Τρελή Οικογένεια»: Η νέα σειρά που ετοιμάζει το STAR!

Στην παραγωγή ελληνικών σειρών μυθοπλασίας προχωρούν οι υπεύθυνοι του Star, επιθυμώντας να επενδύσουν και στον ψυχαγωγικό τομέα. 

Σύμφωνα με το περιοδικό «Tvzάπινγκ» και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, μία από τις σειρές που βρίσκονται στο στόχαστρό τους είναι η μεταφορά της καναδέζικης σειράς «Our crazy family» (Η τρελή οικογένειά μας). 

Σε αυτή την οικογένεια υπάρχουν: Οι παππούδες, Jacques και Briggite, οι δύο κόρες τους, η Roxanne που είναι μια γυναίκα-ηρωίδα και μητέρα δύο δίδυμων αγοριών και η Marjorie που είναι ανασφαλής και μητέρα δύο παιδιών (Antoine και Chloe), τα οποία βρίσκονται στην εφηβεία. 

Στόχος των σεναρίων είναι να δείξουν με χιούμορ και τρυφερότητα τη συνύπαρξη παλαιότερων και σύγχρονων γενεών, χωρίς να λείπουν οι κόντρες, οι συγκρούσεις και οι απογοητεύσεις. Δηλαδή, όλα αυτά που έχει μια οικογενειακή ζωή. 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, οι υπεύθυνοι του Star θέλουν να φτιάξουν μια ισχυρή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για το καλύτερο αποτέλεσμα! Πάντως, για τη σκηνοθεσία αυτής της «Τρελής οικογένειας» ακούγεται έντονα το όνομα του Κώστα Κιμούλη. Αν όλα πάνε καλά, η σειρά πρόκειται να βγει στις οθόνες μας στις αρχές Οκτωβρίου, με σκοπό να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes