Ο Σάκης Ρουβάς guest star στην εκδήλωση για τα «10 χρόνια Θετικής Ενέργειας» - ALLGRSERIES - TV NEWS

29 Αυγούστου 2015

Ο Σάκης Ρουβάς guest star στην εκδήλωση για τα «10 χρόνια Θετικής Ενέργειας»

Με αφορμή τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα κάνει μια guest εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα. 

Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, ένα διαδραστικό live act γεμάτο από την εκρηκτική του παρουσία, ερμηνεύοντας παράλληλα τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία θα έχει επιλέξει το κοινό, μέσα από ένα digital activation.

Η εκδήλωση για τα «10 χρόνια Θετικής Ενέργειας», θα έχει ελεύθερη είσοδο, φιλοξενώντας και φέτος στη σκηνή τους αγαπημένους καλλιτέχνες της νεολαίας που θα χαρίσουν ένα εντυπωσιακό μουσικό θέαμα:

Στο stage θα βρεθούν επίσης οι: Boys + Noise, ο Claydee, η Demy, οι ΜΕΛΙSSES & Playmen, ο Stan, ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα και η Ελένη Φουρέιρα. Guest της βραδιάς οι Stavento. 

Επίσης, θα εμφανιστούν ο Στέλιος Λεγάκης,  ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής και οι ACE 2 ACE μαζί με την Vassy . 

Τα positive decks της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 θα αναλάβει o DJ Pitsi.

Από τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος παρουσιαστής και Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes