«Ρουά Ματ»: Τρόμος για Μαρία και Φίλιππο - Δραματικές οι εξελίξεις στον 2ο κύκλο! - ALLGRSERIES - TV NEWS

21 Αυγούστου 2015

«Ρουά Ματ»: Τρόμος για Μαρία και Φίλιππο - Δραματικές οι εξελίξεις στον 2ο κύκλο!

Αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση του Ανδρέα στη Μαρία και τον Φίλιππο, ο άντρας οδηγείται στη φυλακή. Η σύλληψη του όπως, τον εξαγρίωσε και τώρα ψάχνει τρόπο για να απαλλαχθεί για πάντα από τον Φίλιππο!

Η άφιξη του Φίλιππο στην Κύπρο αναστάτωσε την οικογένεια Νεοκλέους. Ο σύμβουλος επιχειρήσεων, έπειτα από παρότρυνση ενός φίλου του, ο οποίος του έλεγε πως το κοριτσάκι που γέννησε η Μαρία είναι παιδί του, καθώς του μοιάζει, αποφάσισε να επιστρέψει στη ζωή της, με σκοπό να μάθει την αλήθεια. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση τους, οι πρώην εραστές συνειδητοποιούν πως ακόμη τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Έτσι, Φίλιππος και Μαρία δεν αργούν να παραδοθούν στον έρωτα τους. Αν και η γυναίκα προσπαθούσε να κόψει κάθε είδους σχέση με τον πρώην αγαπημένο της – ακόμα και όταν έμαθε από το τεστ DNA πως η μικρή Νεφέλη είναι παιδί του Φίλιππου και όχι του Ανδρέα – δεν τα κατάφερε. Όλα όμως άλλαξαν δραματικά όταν ο Ανδρέας ανακάλυψε την κρυφή τους σχέση και στην πορεία έμαθε ότι ο Φίλιππος είναι ο πραγματικός πατέρας της 8χρονης Νεφέλης. Ο εξαγωγέας, μην μπορώντας να δεχτεί ότι θα χάσει από τη ζωή του τη Μαρία και το κοριτσάκι, πάνω σε μία στιγμή τρέλας βρίσκει ένα όπλο και πηγαίνει έξω από το σπίτι του συμβούλου επιχειρήσεων. Μόλις βλέπει τη σύζυγο του να βγαίνει έξω αγκαλιά με τον αντίζηλο του, τραβά τη σκανδάλη. Λίγα λεπτά μετά οδηγείται στη φυλακή. 

Οι μέρες περνούν και η Μαρία, σοκαρισμένη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Ανδρέας έφτασε σε αυτό το σημείο. Την ίδια στιγμή, ο εξαγωγέας βρίσκεται στην φυλακή. Ο άντρας τηλεφωνεί καθημερινά στη Μαρία και την εκλιπαρεί να το περιμένει να αποφυλακιστεί, ώστε να ξεκινήσουν μαζί μία νέα ζωή. Η Μαρία, θέλοντας να τον καθησυχάσει, του λέει πως , όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα τα συζητήσουν όλα. Ωστόσο, ο άντρας παραμένει στο κελί του σαν θηρίο ανήμερο, καθώς και μόνο στη σκέψη πως η γυναίκα του και η Νεφέλη θα περνούν καθημερινά χρόνο με τον Φίλιππο εξοργίζεται. Έτσι ψάχνει μέσα από τη φυλακή να βρει έναν τρόπο να βγάλει από τη μέση τον εχθρό του μια για πάντα, χωρίς φυσικά να αποδειχθεί ότι εκείνος έχει ανάμειξη. Παράλληλα, ο Φίλιππος επιθυμεί να κερδίσει μια θέση στη ζωή της Μαρίας. Εκείνη όμως, του ζητά να κάνει υπομονή, καθώς δεν μπορεί να αποκαλύψει το μυστικό τους στην νεφέλη, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να διαταραχθεί η ψυχική ισορροπία της. Η απάντηση της πανικοβάλει τον άντρα, ο οποίος πιστεύει ότι η Μαρία θα τον παρατήσει ξανά. Η ψυχολογία του Φίλιππου είναι άσχημη. Στο πλάι του στέκεται ο Μάξιμος και η Ρουμπίνη, οι οποίοι γνωρίζοντας την ιστορία τους προσπαθούν να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο.


πηγή:Mytv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes