Ηρακλής - Ξάνθη (5η αγωνιστική) : Ανάλυση - Πιθανές ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

26 Σεπτεμβρίου 2015

Ηρακλής - Ξάνθη (5η αγωνιστική) : Ανάλυση - Πιθανές ενδεκάδες

Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα σε Ηρακλή και Ξάνθη, από τον SportsOverAll.

Ανοίγει αύριο η αυλαία της 5ης αγωνιστικής με τα ματς, Καλλονή - Παναιτωλικός (16:00), Ηρακλής - Ξάνθη (18:15) και Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (20:30), ενώ συνεχίζεται την Κυριακή με τους αγώνες, Παναθηναϊκός - Πλατανιάς (16:00), Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (18:15), Πανιώνιος - Πανθρακικός (18:15), Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (20:30) και τέλος τη Δευτέρα θα βρεθούν αντιμέτωπες Βέροια και ΑΕΚ στις 19:30. Μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική, αφού έχει πολλά ματς που αναμένεται να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο, και 3 από τις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος μας, θα αντιμετωπίσουν ομάδες που ίσως να φανούν πιο σκληρές απ'ότι πολλοί θα περίμεναν.

Εκτός έδρας ισοπαλία, για τον Ηρακλή μεσοβδόμαδα, που έφυγε με τον ένα πόντο από τα Χανιά, αφού στάθηκε και λίγο τυχερός, μιας και οι παίκτες του Πλατανιά, ενώ έκαναν 15(!) τελικές προσπάθειες στην εστία του «Γηραιού» δεν κατάφεραν να την παραβιάσουν. Παρ'όλα αυτά το κλίμα στο στρατόπεδο του Ηρακλή δεν είναι και το καλύτερο και αύριο θέλουν «πάση θυσία» τη νίκη, απέναντι στην Ξάνθη, για να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος. Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη, ηττήθηκε εντός έδρας από τον περσινό πρωταθλητή, Ολυμπιακό, έχοντας, μάλιστα και παράπονα από το διαιτητικό «τρίο» στο συγκεκριμένο ματς, και κάπως έτσι έσπασε το μίνι σερί τριών αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ.

Η προϊστορία των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Ηρακλή γηπεδούχο, έχει ξεκάθαρο ηγέτη τον «Γηραιό» , που σε σύνολο 25 αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, μετρά 15 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες!

Απόντες από τον αυριανό αγώνα θα είναι οι Μπαρτολίνι, Μπουλούτ και Περόνε για τους Θεσσαλονικείς, σε αντίθεση με την Ξάνθη, που εκτός των νέων αποκτημάτων Τόμιτς, Έλτον και Ζαραδούκα δε θα στερηθεί τη βοήθεια κανενός άλλου παίκτη.

Κλειστό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές θα δούμε αύριο, καθώς ο Ηρακλής πλέον θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει οργανωμένα και με μια σωστά δομημένη τακτική για τον αυριανό αγώνα τη πρώτη εντός έδρας νίκη, κοιτάζοντας στην ουσία όμως πιο πολύ την άμυνα του, και εν συνεχεία παίρνοντας και κάποια επιπλέον ρίσκα στην επίθεση, ενώ οι Ακρίτες όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια φέτος, λογικά θα βασιστούν στην αμυντική τους λειτουργία για άλλη μια φορά και επιθετικά στην κόντρα και ότι προκύψει.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Η αποστολή: Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδη, Ζιαμπάρη, Μπουκουβάλα, Σαραμαντά, Καρλίτος, Πουρτουλίδη, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζη, Κυριακίδη, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου, Μακρή, Λουκίνα, Πασά, Κάσσο, Τσιλιανίδη, Βέλλιο. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα επιλέξει ένα 4-2-3-1.

Τερματοφύλακας, ο υψηλόσωμος και έμπειρος Χουάντερσον.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Στάμου και Ζιαμπάρης.

Δεξί μπακ ο Μπουκουβάλας, ενώ στα αριστερά θα παίξει ο Σαραμαντάς.

Στον άξονα, πιο μπροστά και λίγο πιο ελεύθερος ο Λάζαρ, ενώ αμυντικό ρόλο πιο πίσω θα αναλάβει ο Πουρτουλίδης.

Μπροστά τους, ως δεκάρι ο Άγγελος Χαντί.

Δεξί εξτρέμ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, και αριστερό ο Πασάς.

Σέντερ φορ ο Βέλλιος.



ΞΑΝΘΗ

Η αποστολή: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Μπέρτος, Καρυπίδης, Φλίσκας Λισγάρας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Κρίστοφερ, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ, Νιέτο, Λουσέρο, Ερέα, Καπετάνος, Ράνος.

Με 4-2-3-1 αναμένεται να ξεκινήσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τερματοφύλακας, ο πολύπειρος, Τσέναμο. 

Σέντερ μπακ οι Καρυπίδης - Λισγάρας.

Δεξί μπακ ο Μπέρτος που επιστρέφει από τον τραυματισμό του, και αριστερό ο Γουάλας.

Στον άξονα, ελεύθερο ρόλο θα αναλάβει ο Βασιλακάκης, ενώ πιο πίσω θα μείνει ο Παπαστεριανός.

Δεκάρι ο Άντριαν Λουσέρο, που έχει εξελιχθεί σε πολυεργαλείο και βοηθά φέτος σχεδόν σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Δεξί εξτρέμ ο Νιέτο, ενώ αριστερά θα βρίσκεται ο, σκόρερ της Τρίτης, Ντιμιτρόφ.

Σέντερ φορ ο Καρίμ Σολτάνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes