ALPHA: Ετοιμάζεται ο «Αστέρας Ραχούλας» - ALLGRSERIES - TV NEWS

29 Σεπτεμβρίου 2015

ALPHA: Ετοιμάζεται ο «Αστέρας Ραχούλας»

Μετά την επιτυχία του  περσινού προγράμματος οι υπεύθυνοι του Αlpha αποφάσισαν να επενδύσουν ακόμα περισσότερο στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας.

Γι' αυτό το λόγο μελετούν με πολλή προσοχή όλες τις προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί, αναζητώντας αυτή που θα καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Έτσι το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρο τους μια νέα κωμική σειρά που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση και έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τα βλέμματα -κυρίων- του αντρικού κοινού.

Το θέμα της σειράς σχετίζεται με το μεγαλύτερο πάθος των αντρών: Το ποδόσφαιρο.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα των υπεύθυνων του καναλιού της Κάντζας και έχει προσωρινό τίτλο «Αστέρας Ραχούλας». Αυτή η επαρχιακή ποδοσφαιρική ομάδα, λοιπόν, είναι πολύπαθη και ταλαιπωρημένη, ενώ την... κυνηγούν πολλές ήττες.

Π' αυτό το λόγο οι παίκτες του «Αστέρα» ξεκινούν το σαφάρι αναζήτησης ενός καλού προπονητή που θα τους σώσει! Εκτός όμως από όσα διαδραματίζονται στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ αυτής της ομάδας και των αντίπαλων θα παρακολουθούμε και τις προσωπικές ιστορίες των παικτών.

Τη συγγραφή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός , ενώ την καλλιτεχνική ευθύνη και τη σκηνοθεσία των πρώτων επεισοδίων έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης.


πηγή: Tv Ζαππινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes