Αθηνά Οικονομάκου: Είπε «όχι» στη «Μουρμούρα» για τη «Χειρότερη βδομάδα» - ALLGRSERIES - TV NEWS

24 Σεπτεμβρίου 2015

Αθηνά Οικονομάκου: Είπε «όχι» στη «Μουρμούρα» για τη «Χειρότερη βδομάδα»

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το ποια θα είναι η παρτενέρ του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο ζευγάρι που θα αντικαταστήσει τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στα επεισόδια της καινούργιας χρονιάς στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Μία λοιπόν από τις ηθοποιούς που ήταν πολύ κοντά στο να πάρει το ρόλο ήταν η Αθηνά Οικονομάκου που μάλιστα είχε κάνει και guest στην πετυχημένη σειρά.

Αν και η ηθοποιός απέφευγε να μιλήσει για τις επαφές με τον ALPHA, εντούτοις ήταν γνωστό ότι ήταν τα φαβορί και που ήθελαν στο κανάλι της Κάντζας. Πριν από λίγες ημέρες όμως η Οικονομάκου ενημέρωσε τα στελέχη του ALPHA πως τελικά θα παραμείνει στο MEGA για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά που ετοιμάζουν με τίτλο «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου». Αξίζει δε να αναφέρω ότι η ηθοποιός είχε πρόταση και από τον ΑΝΤ1 για να παίξει στην επίσης πολύ πετυχημένη σειρά, τους «Συμμαθητές», αλλά τελικά επέλεξε να μείνει στο MEGA με το οποίο συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια στις καθημερινές σειρές «Η ζωή της άλλης» και «Κλεμμένα όνειρα» και να βρεθεί στη «Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου»!

Η καινούργια σειρά του MEGA είναι βασισμένη στην ξένη σειρά «The worst week of my life» που πρόβαλλε το BBC το 2004 και που έχει μεταφερθεί και σε άλλες χώρες. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μην… δικαιώσει τον τίτλο για τους τηλεθεατές, αν και οι συντελεστές του μας προϊδεάζουν ότι θα είναι μία καλή σειρά. Ίδωμεν…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes