Ατρόμητος - Ξάνθη: Ανάλυση - Πιθανές ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

12 Σεπτεμβρίου 2015

Ατρόμητος - Ξάνθη: Ανάλυση - Πιθανές ενδεκάδες

Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ξάνθη από τον SportsOverAll.

Ανοίγει σήμερα η αυλαία για την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, με τα ματς Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης(ολοκληρώθηκε 1-1), Βέροια - ΠΑΟΚ(ολοκληρώθηκε 0-3) και Πλατανιάς - Ολυμπιακός(20.30), ενώ αύριο συνεχίζουμε με τα ματς ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα(16.00), Ατρόμητος - Ξάνθη(18.15) και Πανιώνιος - Παναθηναϊκός(20:30). Τέλος υπάρχει ένα ακόμα ματς τη Δευτέρα με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στις 19.30. Τέλος υπάρχει ένα ακόμα ματς τη Δευτέρα με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον

O Ατρόμητος προέρχεται από μία εκτός έδρας νίκη, στην Κρήτη, με τον Πλατανιά, ενώ η Ξάνθη, ταξιδεύει στην Αθήνα, για να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από τις δύο «άσφαιρες» ισοπαλίες, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Η προϊστορία γέρνει προς το μέρος των γηπεδούχων, αφού μέσα στο Περιστέρι αυτοί είναι που μετρούν 5 νίκες, δύο ισοπαλίες και 3 ήττες. Συνολικά όμως υπερέχει η Ξάνθη, αφού σε σύνολο 20 αγώνων μετρά 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες, αφού μέσα στα πηγάδια είναι πάρα πολύ δυνατή.

Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες, αφού για τον Ατρόμητο και ο Ναπολεόνι και ο Μπάλλας που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα, είναι έτοιμοι πλέον, ενώ από την Ξάνθη, κανένας παίκτης δεν είχε ενοχλήσεις, όλη την προηγούμενη εβδομάδα, με εξαίρεση τον νεαρό Δεμένικο, που θα μείνει εκτός αρκετούς μήνες αφού στην χθεσινή προπόνηση υπέστη απόκόλληση επιχείλιου χόνδρου.


Η Ξάνθη, θα έχει και τη βοήθεια του Νιέτο κατά πάσα πιθανότητα, αφού ο Ρουμάνος κόουτς συμπεριέλαβε τον Ισπανό στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Θα έχει στη διάθεσή του λοιπόν τους 4 από τους νεο-αποκτηθέντες και συγκεκριμένα τους Ντιμιτρόφ, Ερέα, Νιέτο και Τσέναμο, ο οποίος Τσέναμο επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, αυτή τη φορά ως αντίπαλος, με τη φανέλα της Ξάνθης. Ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο Ατρόμητος, είχε ούτως ή άλλως έτοιμους τους παίκτες του, αφού ξεκίνησε πολύ νωρίτερα τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και όσα προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν έχουν εξαλειφθεί.

Τι αναμένουμε να δούμε στον αυριανό αγώνα; Ένα γρήγορο παιχνίδι από πλευράς Ατρομήτου, αφού σε αυτό μας έχει συνηθίσει, με πίεση ψηλά, ενώ η Ξάνθη θα προσπαθήσει να πάρει τη μάχη του κέντρου και να αναπτυχθεί πιο ομαλά. Επιπλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ίσως και να προσπαθήσει να χτυπήσει τον Ατρόμητο στις αντεπιθέσεις.

Πάμε λοιπόν τώρα στις πιθανές ενδεκάδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Μπαστακός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1.


Τερματοφύλακας ο Γκορμπούνοφ, που έχει εντυπωσιάσει στους πρώτους αγώνες φέτος, ειδικά στο Γιουρόπα, με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Στα σέντερ μπακ οι Φυτανίδης - Λαζαρίδης, πολύ καλοί στο ψηλό και στο δυνατό παιχνίδι, ενώ παρά την ηλικία τους έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και όταν η μπάλα βρίσκεται χαμηλά.

Δεξί μπακ ο νεαρός Κιβρακίδης, ενώ στα αριστερά ο νεο-φερμένος Μαριάνο Μπίτολο. Αμφότεροι αρκετά γρήγοροι και σχετικά σταθεροί αμυντικά.

Στον άξονα και ως οχτάρια οι Ουσέρο με παρτενέρ του τον Φερνάντο Γοδόι. Τεχνίτης και πιο επιθετικογενής ο πρώτος, τρεχαντήρι ο δεύτερος, αναμένεται φέτος να αποτελέσουν κινητήρια γρανάζια την ανάπτυξη του Ατρομήτου.

Δεκάρι ο Πίτου Γκαρσία, παίκτης με ποδοσφαρικό μυαλό, ταχύτατη σκέψη και διανοητικότητα, αλλά και πολύ καλή τεχνική. Επίσης στα 31 του χρόνια πλέον, μπορεί να πει πως έχει πολλές εμπειρίες από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεξί εξτρέμ ο Χαβιέρ Ούμπιντες, ενώ αριστερά θα παίξει ο Μαρσελίνιο.

Σέντερ φορ ο Στέφανο Ναπολεόνι.

* Πιθανότητες συμμετοχής έχουν και οι Μίλος Στόιτσεφ και Άντονι Λε Ταλέκ, αντί των Πίτου και Ναπολεόνι.




ΞΑΝΘΗ


Η αποστολή: Τσέναμο, Γκαραβέλη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Ερέα, Φλίσκα, Ορφανίδη, Καπετάνο, Λισγάρα, Καρυπίδη, Ντιμιτρόφ, Ράνο, Νιέτο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει επίσης ένα 4-2-3-1.


Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τσέναμο, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, μετά και από τους αγώνες που έκανε ενάντια σε ΠΑΟΚ, αλλά και ΑΕΚ.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Καρυπίδης, μαζί με τον Φλίσκα, που έχει εντυπωσιάσει στα πρώτα του ματς ως κεντρικός αμυντικός φέτος, ενώ πιθανότητες συμμετοχής έχει και ο Χρήστος Λισγάρας.

Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ στα αριστερά, λογικά θα βρίσκεται και αύριο ο Φερνάντο Γουάλας.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Παπαστεριανός και Λουσέρο, πολυεργαλείο ο Λουσέρο, μετά τη θέση με το νούμερο 10 και τα εξτρέμ, φέτος θα χρησιμοποιηθεί και στα οχτάρια, αφού οι πρώτες εμφανίσεις του δείχνουν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και εκεί. Ο Παπαστεριανός λογικά θα πάρει θέση λίγο πιο πίσω από τον Λουσέρο, που θα αναλάβει πιο οργανωτικό ρόλο.

Δεκάρι ο Ρουμάνος Οβίντιου Ερέα. Υστερεί σε φυσική κατάσταση, αφού ενσωματώθηκε αργά, αλλά έχει δείξει καλά στοιχεία και στην Ξάνθη περιμένουν πολλά από αυτόν, αφού λογίζεται και ως ο αντικαταστάτης του Κλέιτον.

Δεξί εξτρέμ ο Καρίμ Σολτάνι, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Ντιμιτρόφ. Επίσης αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και η συμμετοχή του Ντάνι Νιέτο, που δείχνει έτοιμος για το ντεμπούτο του με την Ακριτική φανέλα.

Σέντερ φορ ο Παντελής Καπετάνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes