«DADDY COOL»: Λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του ANT1! - ALLGRSERIES - TV NEWS

12 Σεπτεμβρίου 2015

«DADDY COOL»: Λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του ANT1!

Προχωρούν οι προετοιμασίες της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Daddy Cool», που υπόσχεται να χαρίσει γέλια μέχρι δακρύων αλλά και μαθήματα πατρότητας. Το TV24 σάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλες τις λεπτομέρειες!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών κατατέθηκαν πολλές προτάσεις στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά μόνο μία κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «πράσινο φως». Αναφερόμαστε στην ολοκαίνουρια κωμική σειρά «Daddy Cool» που υπογράφει η Τίνα Καμπίτση («Ονειροπαγίδα», «40 κύματα» κ.ά.), ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε πρόσφατα ο Νίκος Ζαπατίνας («Λάκης ο γλυκούλης», «Το σόι σου» κ.ά.). Και για του λόγου το αληθές, την χρονική περίοδο που παρουσιάστηκε το πιλοτικό επεισόδιο είχε φτιαχτεί ήδη το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς. Τα στελέχη του σταθμού όμως ενθουσιάστηκαν με την πρωτοτυπία της σειράς και θέλησαν να το διαμορφώσουν ανάλογα. Στην εν λόγω σειρά το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τους Θανάση Τσαλταμπάση, Κατερίνα Γερονικολού, Άντα Λιβιτσάνου, Ιωάννα Πηλιχού κ.ά.

Το σενάριο της έμπειρης δημιουργού θέλει τον Μάξιμο (Θανάση Τσαλταμπάση) να είναι ιδιοκτήτης του μπιστρό «Mamas» (μτφ. «Της μαμάς») που φημίζεται για τα γλυκά του, ενώ το χόμπι του είναι να παίζει μπάσκετ μαζί με τον αδελφό του και τον μπαμπά του. Για εκείνον το συγκεκριμένο άθλημα είναι ένας τρόπος εκτόνωσης και διασκέδασης. Σαν χαρακτήρας αντιμετωπίζει ψύχραιμα οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει στη ζωή του και προσπαθεί να βλέπει τα πάντα μόνο θετικά. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τη στιγμή που η σύζυγός του Αγγέλα (Κατερίνα Γερονικολού) μένει έγκυος. Μόνο που εκείνη δεν βλέπει τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία και τον εγκαταλείπει με το μωρό στην αγκαλιά!

Παρόλα αυτά ο Μάξιμος δεν πτοείται και εξακολουθεί να παραμένει ένας ψύχραιμος και… cool μπαμπάς. Παράλληλα με όλα αυτά ο άντρας έχει να αντιμετωπίσει ακόμα δύο γυναικείες παρουσίες: Τη Στέλλα (Άντα Λιβιτσάνου), που εργάζεται ως σερβιτόρα στο μπιστρό, και τη Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού), η οποία υπήρξε μια γυναίκα-σταθμός στη ζωή του Μάξιμου.

Εντυπωσιακά πλάνα!

Βάσει του σεναρίου υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο κινηματογραφικά πλάνα ζαχαροπλαστικής με τα γλυκά που παρασκευάζονται στο φημισμένο «Mamas», αλλά και με το λεγόμενο “ελικοπτεράκι” που θα μας δείχνει τον Μάξιμο, τον αδελφό του και τον μπαμπά του να παίζουν μπάσκετ.

Ξεκινάνε γυρίσματα

Σύντομα οι συντελεστές πρόκειται να συναντηθούν ξανά, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Πληροφορίες από το κανάλι του Αμαρουσίου αναφέρουν ότι η σειρά θα βγει στις οθόνες μας το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς. Όσοι έχουν διαβάσει τα πρώτα επεισόδια μιλούν με τα καλύτερα λόγια, αφού συνδυάζει το γέλιο με τις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές.


πηγή: tv-24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes