Εκλογές 2015: Αντίδραση από το ΕΣΡ για το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 - ALLGRSERIES - TV NEWS

2 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015: Αντίδραση από το ΕΣΡ για το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Με δελτίο Τύπου απάντησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σε όσα ειπώθηκαν σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για την αντιπρόεδρο και ασκούσα χρέη προέδρου, Λίνα Αλεξίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 31.8.2015 ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ πρόβαλε, με ταυτόχρονη εκφώνηση, μήνυμα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπου αναφέρεται επί λέξει ότι η Πρόεδρος της Βουλής “έχει διορίσει την μάνα της...”. Είναι παγκοίνως γνωστό και ιδιαίτερα σε όλα τα ΜΜΕ, ότι η κ. Λίνα Αλεξίου ανέλαβε τα καθήκοντά της, ως Αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, κατόπιν αποφάσεως της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, τον Ιανουάριο του 2011 και ότι η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου εξελέγη βουλευτής το 2012. Η προσωπική επίθεση με αναφορά κατάφωρα αναληθών γεγονότων κατά της Αντιπροέδρου του ΕΣΡ αντανακλάται στον ίδιο τον θεσμό του ΕΣΡ, σε μια κρίσιμη για τον τόπο προεκλογική περίοδο».

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι προκαλεί εντύπωση ότι η απάντηση στο σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 δόθηκε με δελτίο Τύπου από το ΕΣΡ και όχι με κάποια προσωπική δήλωση της ίδιας της αντιπροέδρου του, όταν μάλιστα η Αρχή δεν… συνηθίζει να βγάζει δελτία και ανακοινώσεις για σημαντικά θέματα που αφορούν το έργο της.


πηγή: Γρηγόρης Μελάς/newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes