Γιώργος Παπαδάκης: Αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησης της Κουτροκόη από την εκπομπή! - ALLGRSERIES - TV NEWS

9 Σεπτεμβρίου 2015

Γιώργος Παπαδάκης: Αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησης της Κουτροκόη από την εκπομπή!

Ένα μήνυμα τηλεθεατή που ρωτούσε για την απουσία της Ντόρας Κουτροκόη από την παρέα του Γιώργου Παπαδάκη, έδωσε την αφορμή στον παρουσιαστή να μιλήσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής τόσο για την αποχώρηση της δημοσιογράφου όσο και για τους απολυμένους του ΑΝΤ1.

«Η Ντόρα Κουτροκόη από τα τέλη Ιουνίου αποφάσισε να πάει στις ειδήσεις. Μάλιστα, ήταν αρχισυντάκτρια εκπομπών που έγιναν παραμονές του δημοψηφίσματος. Ήταν δική της επιθυμία. Σε αυτή την εκπομπή, από τότε που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια μέχρι σήμερα, ποτέ δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν να φύγει όταν εκείνος το θελήσει και να βρει αλλού την τύχη του. Άλλωστε, αυτό έχει γίνει με περισσότερα από 250 παιδιά που έχουν περάσει από αυτήν εδώ την εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Για τους εργαζόμενους που έχασαν τη δουλειά τους μέσα στο καλοκαίρι ο παρουσιαστής είπε: «Έχουμε μείνει λιγότεροι και μακάρι να πέρναγε από το χέρι μας να μην είμαστε λιγότεροι. Λιγότεροι σε αυτό το κανάλι. Εγώ, σαν παλαιότερος σε αυτό το κανάλι νιώθω την υποχρέωση να πω μια καλημέρα σε όλους αυτούς τους φίλους μας που δεν δουλεύουμε μαζί, επειδή είμαστε μαζί από το 1989. Αδέρφια καλή τύχη και αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι δεν είναι ανάγκη να το δημοσιοποιήσουμε».

«Το να ξεπερνάς πράγματα και καταστάσεις χωρίς να λες μια καλημέρα σε ανθρώπους που δεν τους βλέπεις τώρα εδώ είναι γαϊδουριά. Εγώ δεν το αισθάνομαι και δεν το μπορώ και δεν το αντέχει η συνείδησή μου να το κάνω. Αυτό σαν απάντηση σε όποιον λέει: "Μα δεν θα πεις κουβέντα"; Ίσως κουβέντες δεν θα πρέπει να λέγονται μπροστά από την κάμερα γιατί κουβέντες μπροστά από την κάμερα είναι σαν των πολιτικών εκείνων που λένε ψέματα», δήλωσε καταλήγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes