Ο Νίκος Μαστοράκης ετοιμάζει ταινία με τη «Warner Bros»– Γυρίσματα και στην Ελλάδα - ALLGRSERIES - TV NEWS

5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Νίκος Μαστοράκης ετοιμάζει ταινία με τη «Warner Bros»– Γυρίσματα και στην Ελλάδα

Μπορεί το Χόλιγουντ να είναι για κάποιους άπιαστο όνειρο αλλά για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι χρειάζεται υπομονή, επιμονή και κυρίως ικανότητες για να βρεθείς στη «Μέκκα του κινηματογράφου»!

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η συνεργασία έκλεισε με την «Warner Bros» αποδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το πόσο σημαντικό είναι αυτό που ετοιμάζεται, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στη χώρα μας…!

Σε ανακοίνωση της λοιπόν η κολοσσιαία εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών αναφέρει ότι έκλεισε «συμφωνία με τον βραβευμένο συγγραφέα και παραγωγό Νίκο Μαστοράκη που έχει παράγει και σκηνοθετήσει πολλές ταινίες ανεξάρτητης παραγωγής, για μία καινούργια μεγάλου μήκους ταινία». Αν και το σενάριο είναι εφτασφράγιστο μυστικό, ο προσωρινός τίτλος της ταινίας «Heist» (μετάφραση: Ληστεία) προϊδεάζει ότι πρόκειται για κάποια τολμηρή και απίστευτη ληστεία. Στην ανακοίνωση της «Warner Bros» για τη συνεργασία με τον έλληνα παραγωγό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και δημοσιογράφο επισημαίνεται επίσης ότι από κοινού συμφώνησαν την επίβλεψη της παραγωγής να έχει η Cate Adams και το σενάριο θα γράψουν οι Chris Frazier and Charlie Frazier.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας από τη «Warner Bros» ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ότι: «Αποφεύγω να καμαρώνω και να "καμώνομαι" για όσα κάνω έξω από 'δω, αλλά σήμερα, επιτρέψτε μου να το κάνω. Με πολλή υπερηφάνεια, γιατί χρειάστηκε σκληρή δουλεία και επιμονή/υπομονή αλλά και ταύτιση με τους σκληρούς επαγγελματικούς κανόνες του Χόλιγουντ. Η συνεργασία μου με τη Warner Bros επισφραγίστηκε λίγο πριν, με την ανακοίνωση του μεγαλύτερου στούντιο του κόσμου, στο έγκυρο πόρταλ Deadline Hollywood. Για σας που θα χαρείτε μαζί μου, ευχαριστώ που είσαστε φίλοι και ξέρετε να μοιραζόσαστε».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας θα γίνουν και στην Αθήνα καθώς ένα σημαντικό ελληνικό στοιχείο είναι ο άξονας της πλοκής.  
Έτσι μετά από αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ο Νίκος Μαστοράκης ετοιμάζει μία «ληστεία» με τη μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο…!


πηγή: Γρηγόρης Μελάς/newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes