«Ρουα Ματ»: Η γυναίκα που θα ερωτευτεί ο Δημήτρης - ALLGRSERIES - TV NEWS

6 Σεπτεμβρίου 2015

«Ρουα Ματ»: Η γυναίκα που θα ερωτευτεί ο Δημήτρης

Η Μυρτώ Κουγιάλη θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα εισέλθουν στη σειρά «Ρουα ματ».

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τη σειρά του ΑΝΤ1, «Ρουά ματ»;
«Είχα επικοινωνήσει με την παραγωγή που έψαχνε μία ηθοποιό για τον ρόλο της Ρεγγίνας. Συναντήθηκα με τον σκηνοθέτη του Ρουά ματ, Κώστα Αναγνωστόπουλο, πέρασα από κάστινγκ και κάπως έτσι προέκυψε η συνεργασία μας».

Στη σειρά θα υποδυθείς τη Ρεγγίνα. Τι χαρακτήρας είναι;
«Η Ρεγγίνα είναι ένα νέο κορίτσι ηλικίας 27 ετών, κτηνίατρος στο επάγγελμα και ιδιοκτήτρια ενός pet shop. Είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, γλυκιά, καλή, κοινωνική και πολύ δίκαιη, θα είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή του Δημήτρη, με τον οποίο θα γίνουν ζευγάρι και στην πορεία θα είναι συνδετικός κρίκος με τις ζωές αρκετών χαρακτήρων στη σειρά»;

Πώς μπαίνει η Ρεγγίνα στη ζωή του Δημήτρη;
«Γίνεται ένα περίεργο συμβάν. Η Ρεγγίνα, χωρίς να τον ξέρει, πηγαίνει να βοηθήσει τον Μάξιμο. Όταν ξεπερνιέται ένας κίνδυνος που αφορά τη ζωή της, φτάνει στο σημείο ο Δημήτρης, ο οποίος έχει πάει να συμπαρασταθεί στον φίλο του. Έτσι γνωρίζονται και ξεκινά ανάμεσα στον Δημήτρη και τπ Ρεγγίνα μία όμορφη σχέση. 'Εχουν χημεία και στην πορεία γίνονται ζευγάρι».

Ο Δημήτρης για τη Ρεγγίνα είναι ένας μεγάλος έρωτας;
«Από την πρώτη στιγμή γίνεται μεταξύ τους αυτό που λέμε κλικ . Ο Δημήτρης και η Ρεγγίνα ερωτεύονται! Νομίζω ότι, για τον Δημήτρη, η Ρεγγίνα είναι η γυναίκα που περίμενε καιρό, για να βγει από την ερωτική περιπέτειά του με την Ιωάννα, που τον βασάνιζε, θεωρώ ότι, για τη Ρεγγίνα, η σχέση της με τον Δημήτρη είναι δυνατή, αμοιβαία, με ανταπόκριση, επικοινωνία και συνεννόηση».

Η Ρεγγίνα γνωρίζει την ύπαρξη της Ιωάννας στη ζωή του Δημήτρη;
«Ναι. Βέβαια, στην αρχή δεν γνωρίζει την ερωτική σχέση που είχαν οι δυο τους. Ξέρει ότι είναι φίλοι από μικροί. Άλλωστε, η Ιωάννα είναι πάντα στις αναφορές του Δημήτρη. Στην αρχή, της Ρεγγίνας της φαίνεται λίγο περίεργη η σχέση τους, αλλά μέχρι εκεί. Ξέρει ότι η Ιωάννα είναι σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του Δημήτρη. Νομίζω πως η σχέση τους πορεύεται σταθερά, χωρίς να υπάρχουν σκιές και φαντάσματα»,δήλωσε στο περιοδικό mytv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes