Συνατσάκη - Ουγγαρέζος: Οι λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής - ALLGRSERIES - TV NEWS

1 Σεπτεμβρίου 2015

Συνατσάκη - Ουγγαρέζος: Οι λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής

Στην τελική φάση της προετοιμασίας για τη νέα τους εκπομπή στον ΑΝΤ1 βρίσκονται η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, μετά την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι δύο παρουσιαστές έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 ώστε να καταλήξουν στις λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής.

Συγκεκριμένα, το νέο απογευματινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται καθημερινά στις 4 το απόγευμα και θα διαρκεί δύο ώρες, δηλαδή ως τις 6 το απόγευμα. Μέχρι στιγμής σχεδόν δεδομένη θεωρείται η συνέχιση του επιτυχημένου #OugaChallenge που ξεκίνησε την προηγούμενη σεζόν από το Mega, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσει και η Μαίρη Συνατσάκη ένα ρόλο- έκπληξη μέσα στο project. 

«Αυτή την περίοδο η Μαίρη και ο Δημήτρης βρίσκονται στην αναζήτηση του προσώπου που θα βρίσκεται στο control και θα έχει την αρχισυνταξία της εκπομπής τους. Ωστόσο, είναι σαφές πως και οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής θα έχουν ενεργό ρόλο στη προετοιμασία των θεμάτων πράγμα που τους καθιστά αναπόσπαστο κομμάτι της συντακτικής ομάδας» αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον των παρουσιαστών στο Yupiii, ενώ συμπλήρωσε: «Σε αυτή τη φάση, επίσης, έχουν ξεκινήσει και τα δοκιμαστικά για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται μαζί τους στο πλατό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes