Συνατσάκη-Ουγγαρέζος: Ποιο πρόσωπο-έκπληξη αναλαμβάνει την επιμέλεια της εκπομπής τους στον ANT1; - ALLGRSERIES - TV NEWS

5 Σεπτεμβρίου 2015

Συνατσάκη-Ουγγαρέζος: Ποιο πρόσωπο-έκπληξη αναλαμβάνει την επιμέλεια της εκπομπής τους στον ANT1;

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει σε λίγες ημέρες, αλλά οι περισσότερες εκπομπές βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου να βγουν στον «αέρα» μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το φρέσκο πρόγραμμα, που πρόκειται να παρουσιάσουν στον Αντ1 η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την απογευματινή ζώνη, απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon.

Πρόσφατα, σας ενημερώσαμε πως τίτλος δεν έχει βρεθεί ακόμα, αν και οι δύο φίλοι έχουν ρίξει στο τραπέζι τις ιδέες τους, ενώ ένα πρόσωπο που επιθυμεί να έχει μαζί του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το ραδιοφωνικό του ήμισυ, Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον.

Αυτό που αποτελεί έκπληξη είναι το ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, στο τιμόνι μπαίνει ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του, το χιούμορ και τις γνώσεις του στο τηλεοπτικό πεδίο θα δώσει τη δική του νότα στο ολοκαίνουριο project του Αντ1.

Ο δημοσιογράφος πιθανώς να βρεθεί και σε ρόλο αρχισυντάκτη, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο, ωστόσο ακόμα δεν είναι βέβαιο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου με το Mega έληξε την Τρίτη 30 Ιουνίου και αρχές Ιουλίου υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 συμβόλαιο 1+1, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου δεδομένου πως είχε υπογράψει 1+1 το περασμένο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes