«Δεν έχω λόγια»: Το παρασκήνιο στο νέο deal Καπουτζίδη-Mega - ALLGRSERIES - TV NEWS

7 Οκτωβρίου 2015

«Δεν έχω λόγια»: Το παρασκήνιο στο νέο deal Καπουτζίδη-Mega

Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης:

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι ο παρουσιαστής στο νέο παιχνίδι καραόκε του Mega «Mην ξεχάσεις τα λόγια» (Don’t forget the lyrics) που θα προβάλλεται καθημερινά Δεύτερα – Παρασκευή στις 9.00 το βράδυ.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως στο συγκεκριμένο project o τηλεοπτικός σταθμός προχώρησε άμεσα στην ανάθεση του στον Καπουτζίδη χωρίς να υπάρξει η συνήθης διαδικασία διαβουλεύσεων και δοκιμαστικών.

Ο λόγος; Στο Μεγάλο Κανάλι μετά την (προσωρινή;) διακοπή της «Εθνικής Ελλάδος» ήθελαν πάση θυσία να κρατήσουν τον πετυχημένο δημιουργό στο δυναμικό τους.

Προφανώς είχαν πληροφορηθεί πως το καλοκαίρι και πριν ακόμη οριστικοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με την σειρά ο Γιώργος Καπουτζίδης βλέποντας τα προβλήματα που υπήρχαν στην παραγωγή της «Εθνικής» είχε συναντηθεί με τον Τζόνι Καλημέρη και είχε συζητήσει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον ΑΝΤ1.

Προς το παρόν το σενάριο αυτό δεν «παίζει» καθώς ο Καπουτζίδης εκτός της συμφωνίας για την παρουσίαση του παιχνιδιού λέγεται πως έχει ήδη έρθει σε κατ” αρχήν συμφωνία είτε για την συνέχιση της «Εθνικής Ελλάδος» είτε για την δημιουργία νέας κωμικής σειράς από το Φθινόπωρο του 2016.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σταθμό προτιμούν την δημιουργία μιας νέας σειράς με λίγο πιο ανάλαφρο περιεχόμενο από την «Εθνική Ελλάδος» και για την ακρίβεια μιας πρωτότυπης οικογενειακής κωμωδίας που όμως θα ξεφεύγει από το σύνηθες format των τελευταίων χρόνων.

Όπως και να “χει η τελική απόφαση θα είναι απόλυτα σύμφωνη με την επιθυμία του Γιώργου Καπουτζίδη.


πηγή: nassos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes