Περικοπές μισθών στο MEGA - Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στα νέα μέτρα! - ALLGRSERIES - TV NEWS

5 Οκτωβρίου 2015

Περικοπές μισθών στο MEGA - Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στα νέα μέτρα!

"Μεγάλη Δευτέρα" σήμερα για τους εργαζομένους στο MEGA αφού περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για τις νέες περικοπές. Και τα μέτρα ανακοινωθηκαν μεν, αλλά με πλήθος αντιδράσεων....

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση της διοίκησης του σταθμού θα γίνουν περικοπές μισθών από 10% έως 20% και οι οποίες θα είναι 10% σε όσους οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους δεν ξεπερνούν τα 1300 ευρώ, 15% σε αυτούς που οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους είναι 1300 έως 3000 ευρώ, ενώ οι πάνω από αυτό το ποσό θα υποστούν μείωση 20%.

Με δεδομένο ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο σταθμό της Μεσογείων έχουν υποστεί από το 2009 κι άλλες περικοπές (που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν τις πέντε!) αντιδρούν στις νέες περικοπές, όταν μάλιστα φαίνεται ότι αυτά τα μέτρα δεν είναι για ορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά μόνιμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμα εντονότερες αντιδράσεις.

Το τι θα συμβεί θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες και σε συνεννόηση των εργαζομένων με τις αντίστοιχες συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.αλλά η βδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον ενός από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας και τους εργαζομένους που τον στηρίζουν επί σειρά ετών...!



πηγή: newsit/Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes