Πως θα λέγεται η εκπομπή των Συνατσάκη-Ουγγαρέζο; Ποια άτομα θα τους πλαισιώνουν; - ALLGRSERIES - TV NEWS

6 Οκτωβρίου 2015

Πως θα λέγεται η εκπομπή των Συνατσάκη-Ουγγαρέζο; Ποια άτομα θα τους πλαισιώνουν;

Μια νέα προσπάθεια ξεκινούν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο τίτλος και η ομάδα της εκπομπής έκλεισαν. Το νέο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου θα λέγεται «Σπατα live», ωστόσο θα γράφεται «This is Σπατα live».

Τα άτομα τα οποία θα πλαισιώνουν τη Μαίρη Συνατσάκη και το Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι η σύντροφος του παρουσιαστή και δημοσιογράφος, Ιλένια Ουίλιαμς, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπαραγωγός του, στην εκπομπή The Mappes Show, στο Rythmos FM, Σταμάτης Μιτούσης, γνωστός ως Σταμάτης Din Dan Done, η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη και ο make up artist– hair expert, Σπύρος Σαμοΐλης.

Ιλένια Ουίλιαμς
Σταμάτης Din Dan Done

Σπύρος Σαμοΐλης
Σίσσυ Καλλίνη

Την αρχισυνταξία και την επιμέλεια της εκπομπής έχει ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα κατεβαίνει κάποιες στιγμές και στο πλατό για να δίνει τη δική του νότα.

Η εκπομπή θα έχει σχολιαστικό χαρακτήρα και συγκεκριμένα θα σχολιάζονται βίντεο καθώς και οι ίδιοι οι παρουσιαστές της μικρής οθόνης αλλά και η εγχώρια και διεθνής showbiz. Σύμφωνα με τους παρουσιαστές αλλά και με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 σκοπός τους είναι να δώσουν μια νέα νότα στη ζώνη και μια πιο φρέσκια και νεανική ματιά στα… τεκταινόμενα.

Η πρεμιέρα της εκπομπής προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes