Οι ελληνικές σειρές που θα δούμε φέτος (2014-2015) - ALLGRSERIES - TV NEWS

12 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ελληνικές σειρές που θα δούμε φέτος (2014-2015)

Οι ελληνικές σειρές που θα δούμε φέτος (2014-2015)
Καυτή θα είναι η φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθώς στο σημερινό άρθρο θα σας γράψω για τις ελληνικές σειρές που πρόκειται να παρακολουθήσουμε αυτή την σεζόν.

Μετρώ λοιπόν τις σειρές και βλέπω πως στο σύνολο είναι 15, μαζί φυσικά με αυτές που προβλήθηκαν πέρσι και συνεχίζουν, αυτό και μόνο λέει πολλά. Τα κανάλια έχουν αρχίσει να ποντάρουν στις ελληνικές σειρές, κάτι που θέλει που θέλει να βλέπει δηλαδή ο τηλεθεατής στην μικρή οθόνη.

Θα ξεκινήσω με το Mega. Με νέα σειρά επιστρέφει ο ταλαντούχος, Γιώργος Καπουτζίδης, συγκεκριμένα με την «Εθνική Ελλάδος», στο καστ της σειράς είναι η Σμαράγδα Καρύδη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Κατερίνα Παπουτσάκη. Μετά την τεράστια επιτυχία του «Στο Παρά 5» επιστρέφει λοιπόν, και αναμένουμε κάτι δυνατό.

«Mάνα εξ ουρανού» με την Μαρία Σολωμού. Μια οικογενειακή κωμωδία, για την οποία δεν έχω να πω πολλά. Ήδη τρέχει και η «Μοντέρνα Οικογένεια» στο κανάλι η οποία πήρε το πράσινο φως για να παίξει και για 2η σεζόν. Συνεχίζω με τα «Κλεμμένα Όνειρα». Ο Δημήτρης Αρβανίτης αποχωρεί από την σκηνοθετική επιμέλεια και την θέση του παίρνει η Ρέινα Εσκενάζυ. Ο τέταρτος κύκλος, ο οποίος αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο προηγούμενος άφησε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα.

«Ηρωίδες»: Κάποιοι είπαν ότι η καινούργια παραγωγή του Mega είναι ένα ελληνικό «Sex and the city», όμως η σεναριογράφος της σειράς Αλεξάνδρα Κ* το διαψεύδει κατηγορηματικά: «Οχι, δεν έχει καμία σχέση με το "Sex and the city" η σειρά. Θα έλεγα ότι είναι εντελώς ελληνική, με προβλήματα και στιγμιότυπα που θυμίζουν πολύ την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι στη χώρα σήμερα. Το σίριαλ περιγράφει τις ζωές δυο οικογενειών το 1992 στη Σύρο. Η «Δικαίωση» είναι η νέα σειρά του σκηνοθέτη, Δημήτρη Αρβανίτη και ταυτόχρονα ο λόγος αποχώρησης του από τα  «Κλεμμένα Όνειρα». Εκείνο το καλοκαίρι θα αλλάξει για πάντα τις ζωές των ηρώων.

Ας περάσουμε τώρα στο κανάλι του Ant1... Ίσως η πιο πολυσυζητημένη σειρά της φετινής σεζόν και ο λόγος για τις «Τρίχες». Οι Ρήγας-Αποστόλου μαζί με ένα δυνατό καστ, το οποίο αποτελείται από την Βασιλική Ανδρίτσου, τον Νίκο Μουτσινά, η Κατερίνα Γερονικολού, η Άβα Γαλανοπούλου, ο Παύλος Κοντογιαννίδης και πολλούς ακόμη αξιόλογους και αγαπημένους ηθοποιούς, ενώ, γκεστ εμφανίσεις θα κάνουν celebrities και τηλεοπτικοί παρουσιαστές. Περνάμε στους «Συμμαθητές», η σειρά βασίζεται στην αργεντίνικη παραγωγή «Graduados» και φέρει την υπογραφή της Βίκυς Αλεξοπούλου στο σενάριο και του Βασίλη Θωμόπουλου στη σκηνοθεσία. «Ταμάμ», η ελληνική έκδοση του «Turkish for beginners» με την Μαρία Λεκάκη και τον Μανώλη Μαυροματάκη να βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το κανάλι του Αμαρουσίου πέρασε στην δημιουργία της πρώτης εγχώριας θρίλερ σειράς, ο λόγος για την «Εκδρομή». «Ρουά Ματ», ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα θα πλαισιωθεί από ανταγωνισμό, ζήλια και πάθος και θα τους φτάσει στα άκρα. Πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου. «Μπρούσκο», το δυνατό χαρτί του καναλιού.. Ο 2ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα με μία 90λεπτη τηλεταινία στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η έναρξη του Β’ κύκλου


Το STAR επιστρέφει στην ελληνική μυθοπλασία με τον «Όρκο Σιωπής», και σίγουρα αποτελεί ένα στοίχημα, το οποίο αναμένεται να δούμε αν θα το κερδίσει.

Alpha
Ανυπομονώ να κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», για να γελάσω με τις φοβερές ατάκες όλων των ζευγαριών. Το κανάλι της Κάντζας θα προβάλλει επίσης και μια  νέα οικογενειακή σειρά, «Το σόι σου». Στο καστ είναι οι: Βάσω Λασκαράκη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

Χαίρομαι πραγματικά που φέτος θα έχουμε τόσες ελληνικές σειρές. Ένα όμως είναι σίγουρο, πως φέτος η μάχη της τηλεθέασης θα είναι πολύ σκληρή.

Γιάννης Χαραλαμπίδης.

2 σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes