Το μεταγραφικό «σενάριο» που συνδέει τον Κατσουράνη με την Ξάνθη! - ALLGRSERIES - TV NEWS

12 Δεκεμβρίου 2014

Το μεταγραφικό «σενάριο» που συνδέει τον Κατσουράνη με την Ξάνθη!

Τέλος η Ινδία για τον Κώστα Κατσουράνη. 

Ο 35χρονος μέσος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Πούνε Σίτι, κάνοντας λόγο για την φανταστικότερη εμπειρία στην ποδοσφαιρική του ζωή. 

Σημειωτέον πως η ομάδα του δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ της Indian Super League και έτσι ο «Κατσούρ» πήρε μια ώρα αρχύτερα το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα. 

Και το μεγάλο ερώτημα φυσικά, είναι αν έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στα πάτρια εδάφη, ή θα ετοιμάσει εκ νέου βαλίτσες στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, συνεχίζοντας την καριέρα του σε σύλλογο του εξωτερικού. 

Μια φορά, η Ξάνθη είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που… μπλέκεται σε μεταγραφικό «σενάριο» με τον Κατσουράνη, έπειτα από την λήξη της θητείας του έμπειρου άσου στην Ινδία.

Μάλιστα κάνοντας τότε και το σχετικό χιούμορ, σημειώναμε πως ο Χρήστος Πανόπουλος θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει copy paste την ανακοίνωση (διάψευση) μνημείο του περασμένου καλοκαιριού για τον Γιώργο Καραγκούνη κι αλλάζοντας το όνομα του «Κάρα» να διαψεύσει με την δική του αξεπέραστη γλαφυρή πένα (και) την φημολογία περί Κατσουράνη.

Από τότε, μέχρι σήμερα, κύλησε ένα δεκαήμερο κι οι ψίθυροι δυναμώνουν στην Ξάνθη. 

Ναι, αυτοί που φέρνουν την Skoda να βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον ελεύθερο «Κατσούρ» και να ΄χουν γίνει μάλιστα οι πρώτες σημαντικές συζητήσεις. 

Κι όλα αυτά την στιγμή που ανεπισήμως εντός των τειχών της Ξάνθης, αποφεύγουν να σχολιάσουν το παραμικρό στο άκουσμα του ονόματος Κατσουράνη. 

Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα, δεδομένου πως στην συγκεκριμένη ομάδα αποφεύγουν εδώ και πολλά χρόνια όπως ο διάβολος το λιβάνι να δημοσιοποιούν και πολύ περισσότερο να κάνουν... βούκινο τις εσωτερικές μεταγραφικές υποθέσεις. 

Κι όπως χαρακτηριστικά κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια στην πιάτσα, στο ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο δίπλα από την λέξη «μυστικοπάθεια», αυτό που θα συναντήσει κανείς είναι το σήμα της Skoda Ξάνθης. 

Από την άλλη πλευρά στο στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή εκείνο που λέγεται έπειτα από το τέλος της συνεργασίας με την ινδική ομάδα, είναι πως δεν υπάρχει κάτι - επί του παρόντος - από Ελλάδα. 

Τελικά, υφίσταται, ή όχι θέμα Κατσουράνη και Ξάνθης...; Ο χρόνος, θα δείξει.

πηγή: Εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes