Ο Βασίλης Καλλίδης και η «Νόστιμη γη» μας ταξιδεύουν στην χειμωνιάτικη Τήνο.
Ταξιδεύοντας στην Τήνο τον χειμώνα ξεχνάμε την καλοκαιρινή πολυκοσμία, μπαίνουμε στην καρδιά του νησιού και των κατοίκων του και ακολουθούμε τα βήματα της δημιουργικής «μαγείρισσας» Αντωνίας και της οικογένειας της. Η Αντωνία μας καλωσορίζει στο χειμερινό σπιτικό της στην χώρα της Τήνου. Στην κουζίνα της, ο Βασίλης ετοιμάζει ένα τηνιακό σουφλέ με μπακαλιάρο και ψωμί του τοστ και η κουβεντούλα γύρω από το τραπέζι ξεκινά για την προσωπική της πορεία, αλλά και για το πως προέκυψε η ψαροταβέρνα «Θαλασσάκι» στον όρμο Υστερνίων.
Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, στις 20:00.
Η επιβλητική παρουσία της Μεγαλόχαρης με τον προσκυνηματικό τουρισμό της μετέτρεψε τη Χώρα του νησιού σε σταθερό θρησκευτικό προορισμό. Η ενδοχώρα αφημένη στην γοητευτική ηρεμία της με τα ζωντανά και πανέμορφα χωριά, τα πέτρινα κελιά, τους περιστερώνες, τα εξαιρετικά προϊόντα της, δίνει την εικόνα ενός παραδεισένιου τόπου.
Ταξιδεύοντας στην Τήνο τον χειμώνα ξεχνάμε την καλοκαιρινή πολυκοσμία, μπαίνουμε στην καρδιά του νησιού και των κατοίκων του και ακολουθούμε τα βήματα της δημιουργικής «μαγείρισσας» Αντωνίας και της οικογένειας της. Η Αντωνία μας καλωσορίζει στο χειμερινό σπιτικό της στην χώρα της Τήνου. Στην κουζίνα της, ο Βασίλης ετοιμάζει ένα τηνιακό σουφλέ με μπακαλιάρο και ψωμί του τοστ και η κουβεντούλα γύρω από το τραπέζι ξεκινά για την προσωπική της πορεία, αλλά και για το πως προέκυψε η ψαροταβέρνα «Θαλασσάκι» στον όρμο Υστερνίων.
Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, στις 20:00.

.png)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!