Αλέξανδρος Σταύρου: "Θεωρώ το «Μπρούσκο» μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές" - ALLGRSERIES - TV NEWS

29 Μαΐου 2015

Αλέξανδρος Σταύρου: "Θεωρώ το «Μπρούσκο» μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές"

Ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο αξιόλογες τηλεοπτικές προτάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το «Μπρούσκο» και τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης

«Θεωρώ το "Μπρούσκο" μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που ταξίδεψε τον τηλεθεατή στην Κρήτη, στην Κύπρο, στο Παρίσι, στην Ταϊλάνδη και όλα αυτά μέσα στην κρίση. Μεγάλο ρίσκο που απέδωσε, χάρη στο εξαιρετικό σενάριο της Βάνας Δημητρίου και των ηθοποιών. Εύχομαι ειλικρινά να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον ΑΝΤ1, διότι για εμένα αυτή η τηλεοπτική δουλειά είναι αξιόλογη, έντιμη και αγαπητή στον κόσμο. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι πολύ καλός σκηνοθέτης και ο Κούλλης Νικολάου άψογος παραγωγός», δηλώνει ο γοητευτικός ηθοποιός.

Όσο για τη νέα σειρά του Αρβανίτη: «Για εμένα ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι πολύτιμος συνεργάτης και μακάρι να δουλέψουμε ξανά μαζί στη σειρά που θα αφορά τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ξέρω ότι κάνει συζητήσεις με βασικά στελέχη μεγάλου σταθμού, που εύχομαι να ευοδωθούν, διότι το νέο του σίριαλ είναι "διαμάντι", με πλοκή και πολλαπλά μηνύματα», τονίζει στην Espresso ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes