Δύο χρόνια από τον χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα - ALLGRSERIES - TV NEWS

22 Μαΐου 2015

Δύο χρόνια από τον χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη για ζωή σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου του 2013 κατευθυνόταν στην Αττική Οδό προς το στούντιο όπου γυριζόταν η εκπομπή «Dr Cook». Όταν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να τηλεφωνήσει, ένα όχημα τύπου βαν της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χτυπήσει ο ηθοποιός στο παρμπρίζ και να υποστεί σοβαρά τραύματα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Έως τις 21 Μαίου της ίδιας χρονιάς νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας…

«Η οικογένεια του είναι σε τραγική κατάσταση, δεν έχουν ακόμη δεχτεί, δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει την απώλειά του δεν πιστεύω ότι θα το καταφέρουν ποτέ. Άλλαξε η ζωή τους, άλλαξε η ζωή μας για πάντα η πληγή αυτή δε θα επουλωθεί ποτέ. Ακόμη περιμένουμε δικαίωση αλλά ακόμη και αυτή η δικαίωση σε μία τόσο φρικτή απώλεια δεν βρίσκεται ποτέ, σας ευχαριστώ πάντως που το θυμάστε όλοι με τόσο αγάπη», είχε πει συγκινημένος ο θείος του πέρσι στο Protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes