«Κάτω Παρτάλι»: Ο Θανάσης έσωσε τη Βίβιαν από τους Αλβανούς απαγωγείς - ALLGRSERIES - TV NEWS

23 Μαΐου 2015

«Κάτω Παρτάλι»: Ο Θανάσης έσωσε τη Βίβιαν από τους Αλβανούς απαγωγείς

H Βίβιαν εξαφανίστηκε, το amber alert ενεργοποιήθηκε, αλλά το λαγωνικό Θανάσης και η αγάπη που της έχει φαίνεται πως έκαναν το θαύμα τους. 

Χρειάστηκε βέβαια να κάνει πέντε φορές τον κύκλο της τεχνητής λίμνης και του μεγάλου πάρκου των Τιράνων, με τα κουνούπια να αποδεικνύονται ο νούμερο ένα εχθρός του! Ο γεωπόνος-ντετέκτιβ πήρε τα κιάλια του και άρχισε να ψάχνει εναγωνίως τον έρωτά του, τη Βίβιαν, την οποία εντόπισε τελικά σε μαύρο χάλι. Ο σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς του Mega «Κάτω Παρτάλι» Λευτέρης Παπαπέτρου, η σκηνοθέτρια Αμαλία Γιαννίκου, οι ηθοποιοί Νάντια Κοντογεώργη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και οι τεχνικοί της δημοφιλούς παραγωγής ταξίδεψαν την περασμένη Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Αλβανίας προκειμένου να κάνουν το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου του 2ου κύκλου, το οποίο θα προβληθεί στις 25 Μαΐου.

Συνεργείο και ηθοποιοί έδωσαν μάχη με τον χρόνο, καθώς το γύρισμα γύρω από τις όχθες του ποταμού Λάνα αλλά και στην πεζοδρομημένη κεντρική λεωφόρο με την πλατεία Σκεντέρμπεη έπρεπε να γίνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Και αυτό διότι προχθές έπρεπε να επιστρέψουν στην Αθήνα. Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφίες από τις λήψεις που έγιναν, με την ταλαιπωρημένη Βίβιαν να συζητεί με τους Αλβανούς απαγωγείς της. Αυτοί μάλιστα ήταν απλοί περαστικοί από τις λίμνες Φάρκα και Τουφίνα, που δέχτηκαν με χαρά να γίνουν κομπάρσοι.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Βίβιαν έχει πέσει θέμα απαγωγής και η μοίρα της θα τη στείλει στη γειτονική Αλβανία. Δεδομένου ότι ο Θανάσης εκτός από δαιμόνιος ντετέκτιβ είναι και τρελά ερωτευμένος μαζί της, θα κινήσει γη και ουρανό για να τη βρει και θα το καταφέρει. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν άλλωστε το ευτυχισμένο φινάλε. Να σημειωθεί ότι το «Κάτω Παρτάλι», μετά τη Σίφνο, είναι η δεύτερη φορά που ταξιδεύει τους ήρωές του εκτός Αττικής. Το σίριαλ που αγγίζει το 40% της θεαματικότητας θα επανέλθει στο Mega τον Οκτώβριο, με νέα, πιο κωμικά επεισόδια αλλά και με ένα ακόμη ταξίδι-έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes