Στις 9 Ιουνίου το τελευταίο «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου - ALLGRSERIES - TV NEWS

28 Μαΐου 2015

Στις 9 Ιουνίου το τελευταίο «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου

Την Τρίτη 9 Ιουνίου, σκοπεύει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και να κλείσει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του.

Τη σεζόν που πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος ξεπέρασε… τον εαυτό του αφού ανέβασε ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις της εκπομπής του στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα την προηγούμενη σεζόν, 2013-2014, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» είχε σημειώσει 40,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 38,2% στο δυναμικό κοινό. Τη φετινή σεζόν όμως, 2014-2015, οι μέσοι όροι αυξήθηκαν κατά πολύ αφού έως τώρα η εκπομπή έχει σημειώσει 45,7% στο γενικό σύνολο και 42,5% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας ότι χρόνο με τη χρόνο όλο και περισσότεροι τηλεθεατές… στριμώχνονται στο «Τσαντίρι» του. Το ερώτημα όμως είναι αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ή αυτό θα είναι το τελευταίο «Τσαντίρι» που θα βγει στον αέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Λαζόπουλος έχει συμφωνήσει με τα στελέχη του ALPHA ότι θα συνεχίσει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του. Βέβαια η συμφωνία δεν είναι για όλη την επόμενη σεζόν, αλλά έως τα τέλη της φετινής χρονιάς, αλλά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, οπότε αν δεν υπάρξουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Λάκη Λαζόπουλου το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα συνεχιστεί όλη την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, όπως ανάφερα, τη μεθεπόμενη Τρίτη, στις 9 Ιουνίου, ο Λάκης θα τραβήξει την κουρελού και θα υποδεχτεί τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA με πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζει για το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν…!

πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes