Μαίρη Συνατσάκη: Οι άγνωστες κόντρες στο πρωινό και η οριστική αποχώρηση - ALLGRSERIES - TV NEWS

1 Ιουνίου 2015

Μαίρη Συνατσάκη: Οι άγνωστες κόντρες στο πρωινό και η οριστική αποχώρηση

Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο προσωπικό του blog!

Σας τα γράψαμε πως η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Πρωινού. Μη σας πω με τα δυο. Απο την ώρα που τα γράψαμε κάποιοι στο κανάλι μπήκαν στη διαδικασία να διαρρεύσουν ότι η συνεργάτιδά τους είναι σημαντική και πως στελέχη του μαγαζιού θέλουν να την αξιοποιήσουν περισσότερο.

Κι αυτό διότι στη  θέση του πάνελ δεν έβγαλε και όλα της τα ταλέντα. Που ειναι και πολλά. Εδώ γελάμε. Επίσης μαθαίνω πως και η ίδια θέλει να «τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια» αφού δεν τρελάθηκε με το όλο κόνσεπτ.
Δεν πολυγουστάρει τα κοτσομπολιά, δεν πολυγουστάρει τον ρόλο της εκεί και ούτε κάποιους από τους συνεργάτες της. Απο την άλλη και ο Λιαγκας με τη Σκορδά πολλές φορές κατα τη διάρκεια της χρονιας αισθάνθηκαν πώς η Συνατσάκη ήταν σε άλλη σφαίρα… κόσμο σύμπαν… αλλά έκαναν τις «πετούγιες» καθώς αυτή ήταν η εντολή που είχαν πάρει απο πάνω.

Όχι πως φοβόταν. Απλώς δεν ήθελαν-έξυπνα- μέσα στη χρονιά να δημιουργήσουν εσωτερικές έριδες που θα χαλούσαν την τηλεοπτική αρμονία της παρέας.

Καλά με την Σταμάτη; Ούτε να τη βλέπει δε θα θέλει η ψυχολόγος μετά το τέλος της εκπομπής και τα γελάκια και οι πλάκες… γίνονται απλά και μόνο για λόγους κατανάλωσης. Οι αρνήσεις της Μαιρούλας για «ζωντανά» αλλά και στην παραγωγή θεμάτων στις συσκέψεις ήταν πολλές με την Ελεάννα Τρυφίδου να κάνει ουκ ολίγες φορές τον πυροσβέστη και να τα καταφέρνει. Δεν ταίριαζε βλέπετε το λαϊκο του πρωϊνου με το δικό της ύφος. Την ίδια ώρα που εξαιτίας αυτής της υπεραξίας που απέκτησε-απο το Πρωϊνο-πρωταγωνίστηκε και σε διαφημιστικά… τη φετινή χρονιά.

Μαθαίνω λοιπόν ότι ο Μαιρούλα ήρθε σε επαφή με το κανάλι για να κάνει κάτι άλλο. Κάτι δικό της. Λένε πως την προορίζουν για ένα μεσημεριανό αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει λεπτομέρειες καθώς θα πέφτει απέναντι στην Ελένη και στην Τατιάνα και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουν…

Σύντομα νεότερα…


πηγή: nassos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes