Πανόπουλος: Διαψεύδει με.. ατάκα τα σενάρια περί πώλησης της Ξάνθης στην Φενέρμπαχτσε! - ALLGRSERIES - TV NEWS

29 Ιουνίου 2015

Πανόπουλος: Διαψεύδει με.. ατάκα τα σενάρια περί πώλησης της Ξάνθης στην Φενέρμπαχτσε!

Άμεση ήταν η απάντηση του Χρήστου Πανόπουλου στα τουρκικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ για την πώληση της ΠΑΕ Ξάνθης. 

Ο μεγαλομέτοχος των Ακριτών μιλώντας στο «Goal News» και κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια που προέκυψαν από τη γείτονα χώρα, έδειξε ενοχλημένος, τονίζοντας πως: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και…». 

Στη συνέχεια δεν μπορούσε να μην δώσει και μια ατάκα που να αποδεικνύει τον σαρκασμό που τον διακρίνει στα όσα συμβαίνουν ανά διαστήματα, λέγοντας: «Με τον Γερούν βρέθηκα για έκτακτη χρηματοδότηση της Ελλάδας», σημείωσε ο ισχυρός άνδρας της Skoda Ξάνθης, εννοώντας τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χρήστου Πανόπουλου είναι ξεκάθαρο ότι διαψεύδεται το χθεσινό σενάριο περί επιθυμίας των Τούρκων να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των Ακριτών. 

Από την άλλη, ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στον Τύπο της χώρας του επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τεϊσέιρα, ωστόσο, το οικονομικό κομμάτι δυσκολεύει την κατάσταση.

«Θέλω τον Τεϊσέιρα πολύ, αλλά υπάρχει διαφορά στους οικονομικούς όρους. Μοιάζει λογικό από τη μια πλευρά, επειδή είναι παίκτης μεγάλης αξίας και ποιότητας. Είναι παράδειγμα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια. Δεν έχει υπογράψει ακόμα κάπου και υπάρχουν ακόμα ελπίδες και παρακολουθούμε τι θα συμβεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes