«The X-Files»: Η επιστροφή της σειράς φαινόμενο είναι γεγονός! - ALLGRSERIES - TV NEWS

29 Ιουνίου 2015

«The X-Files»: Η επιστροφή της σειράς φαινόμενο είναι γεγονός!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση τον Μάρτιο, η παραγωγή των έξι νέων επεισοδίων έχει ήδη ξεκινήσει και το Entertainment Weekly έχει τις πρώτες εικόνες, που σηματοδοτούν την επανεμφάνιση των θρυλικών Μόλντερ και Σκάλι και προκαλούν αβίαστα μια γλυκιά νοσταλγία.

Πέρα από το πρωταγωνιστικό δίδυμο, ο Μιτς Πιλέτζι (Γουόλτερ Σκίνερ) και ο Γουίλιαμ Μπ. Ντέιβις (ο περιβόητος Καπνιστής) αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ οι φήμες που θέλουν την Άνναμπεθ Γκις και τον Ρόμπερτ Πάτρικ να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως ειδικοί πράκτορες Μόνικα Ρέγιες και Τζον Ντόγκετ, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Άλλη μία πιθανότητα είναι να ξαναδούμε τους φευγάτους The Lone Gunmen, παρά το γεγονός ότι το τρίο «σκοτώθηκε» στο επεισόδιο της ένατης σεζόν «Jump the Shark». Η σειρά κόμικ της IDW που κυκλοφορεί ήδη, αποκάλυψε πως η παρέα είναι σώα και ασφαλής (αλλά κρυμμένη), οπότε η φημολογία έχει βάση.

Τα "X-Files" έκαναν πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 1993 και κατά τη διάρκεια των εννέα σεζόν έγιναν τεράστια παγκόσμια επιτυχία με 16 βραβεία Emmy, 5 Χρυσές Σφαίρες και δυο κινηματογραφικές ταινίες. Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2016.

πηγή: cinemag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes