Πέτρος Κουσουλός: "Οι εκπομπές έρευνας στην Ελλάδα είναι πολύ αδικημένες" - ALLGRSERIES - TV NEWS

30 Ιουλίου 2015

Πέτρος Κουσουλός: "Οι εκπομπές έρευνας στην Ελλάδα είναι πολύ αδικημένες"

Ο Πέτρος Κουσουλός σε συνέντευξη του, μίλησε για την πρόταση που του έγινε από τον Alpha για να παρουσιάσει την εκπομπή «Check Point».

«Ήταν κάτι που συζητούσαμε καιρό με τη διοίκηση και τα στελέχη του σταθμού. Με τη Γιάννα Παπαδάκου θέλαμε να κάνουμε μια εκπομπή που θα στηρίζεται στο πρωτογενές ρεπορτάζ και τη δημοσιογραφική έρευνα. Αποφασίστηκε να γίνει τώρα γιατί είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνουν κάποιες δοκιμές και εμείς ακόμη την τεστάρουμε την εκπομπή».

Ενώ, στο ερώτημα αν είναι εύκολο να στηριχτεί αυτή τη στιγμή μια εκπομπή έρευνας, απαντά: «Οι εκπομπές έρευνας στην Ελλάδα είναι πολύ αδικημένες. Είναι «βαριές» για τα κοινά που ενδιαφέρουν τα κανάλια. Αυτό όμως είναι και το δικό μας στοίχημα. Πιστεύουμε ότι επενδύοντας σε έναν διαφορετικό τρόπο παρουσίασης και κάνοντας μια καλή επιλογή θεμάτων θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε και τα νεανικά κοινό, που μέχρι πρότινος αποστρέφονταν τέτοιες εκπομπές. Όντως, είναι δύσκολο να στηριχθούν από τα κανάλια γιατί τα περισσότερα από τα θέματα δημιουργούν συγκρούσεις. Γι' αυτό πρέπει το κανάλι να σου παρέχει όλα τα εχέγγυα ότι μπορείς να προχωρήσεις. Ευτυχώς εμείς το έχουμε από τον Alpha».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes