Τριάδης: «Στόχος μας το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και μια καλή πορεία στο Κύπελλο» - ALLGRSERIES - TV NEWS

19 Σεπτεμβρίου 2015

Τριάδης: «Στόχος μας το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και μια καλή πορεία στο Κύπελλο»

-Συνέντευξη με τον Παναγιώτη Τριάδη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ξάνθη FM100 

Για την έως τώρα παρουσία της SKODA Ξάνθη στο πρωτάθλημα, τους στόχους της ομάδας για το Κύπελλο αλλά και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας μίλησε ο Παναγιώτης Τριάδης, το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ξάνθη FM100. 

Φιλοξενούμενος στην ραδιοφωνική εκπομπή “Η ώρα της Ξάνθης” ανέφερε μεταξύ άλλων πως στόχος της ομάδας φέτος είναι η κατάκτηση θέσης στο πρωτάθλημα που θα της δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ταυτόχρονα με μια εξίσου πετυχημένη, όπως η περσινή, παρουσία στο Κύπελλο. 


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής:


Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς και πάλι όπως και σε κάθε παιχνίδι θα πάμε για την νίκη. Έχουμε δείξει και πέρσι και φέτος ότι είμαστε καλή ομάδα εντός έδρας θέλουμε να κάνουμε το γήπεδό μας το κάστρο μας και να είναι δύσκολο για τις άλλες ομάδες να έρθουν και να πάρουν την νίκη, και αυτό θα κάνουμε και με τον Ολυμπιακό τώρα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά”.

Για την νίκη με τον Ατρόμητο: “ο προπονητής μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά, ξέραμε ακριβώς πως θα παίξει ο Ατρόμητος, την τακτική του, πήγαμε πήραμε την νίκη και πάλι δεν το περίμενε κανείς. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, δυνατή, με ένα πολύ καλό προπονητή και ο στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο, το να φτάσουμε ξανά στον τελικό είναι το όνειρό μας, και στο πρωτάθλημα να μπούμε στην πεντάδα για να πάρουμε ευρωπαϊκή θέση”. 

Για την επιθετική εικόνα της ομάδας: “αμυντικά είμαστε πάρα πολύ καλά, με την τακτική μας κρατάμε την μπάλα, έχουμε κατοχή και πιστεύω ότι θα λυθούν τα πόδια και στην επίθεση δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι στιγμής παίξαμε με πολύ καλές ομάδες. Έχουμε δείξει ότι επιθετικά είμαστε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα εκεί. Έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και είμαι ευχαριστημένος γιατί εάν δεν τρώμε γκολ πίσω, μπροστά το γκολ θα το βάλουμε”. 

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: “όποιον και να είχαμε φέτος στον όμιλο δεν θα μας ενδιέφερε. Εννοείται πως η ΑΕΚ και η Λάρισα είναι πολύ καλές ομάδες αλλά εμείς κοιτάμε μόνο εμάς, πέρσι πήγαμε τελικό και πάλι θα προσπαθήσουμε να πάμε εκεί, δεν κοιτάμε τους άλλους”

Για τον προπονητή: “είναι πολύ καλός προπονητής, μας βοηθάει πάρα πολύ, είναι κοντά στους παίκτες, εμένα με βοήθησε πολύ και με τον τραυματισμό μου και πιστεύω ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο προπονητή, γιατί πιστεύω ότι είναι επιπέδου champions league”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes