Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν θα ξεκινούσα πρωινό με την Ντορέττα και ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί…» - ALLGRSERIES - TV NEWS

22 Σεπτεμβρίου 2015

Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν θα ξεκινούσα πρωινό με την Ντορέττα και ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί…»

Ο Δημήτρης Παπανώτας σε συνέντευξη του στο «7 μέρες TV» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία έχε αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Mega.

-Έχετε άποψη και για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου ή περιμένετε πρώτα να τη δείτε στο πρωινό του ΜΕGΑ;
«Εγώ, αν ήμουν διευθυντής του καναλιού, δεν θα ξεκινούσα πρωινό με την Ντορέττα και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον κόσμο απέναντι στο πρωινό του Λιάγκα. Το βρίσκω αδύναμο, αλλά εύχομαι να πάνε καλά. Στους ανθρώπους της τηλεόρασης συμφέρον είναι να υπάρχει καλή τηλεθέαση σε πολλά Μέσα.»


- Έχετε βρεθεί σε αρκετές τηλεοπτικές παρέες. Ποιο είναι το μυστικό για να δέσει μια τέτοια ομάδα;
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει συνταγή. Καλή διάθεση να υπάρχει, ευγενής άμιλλα και όχι ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Τι στόχους έχετε για αυτή τη σεζόν; Αυτό που θέλαμε και τις προηγούμενες, δηλαδή να κάνουμε τους τηλεθεατές να ξεκινούν ευχάριστα τη μέρα τους.»

- Ποια πρόσωπα θέλετε να δείτε στην Τν;
«Έχει περάσει η εποχή που είχα τέτοιες αγωνίες. Εύχομαι σε όλους επιτυχία, όμως θέλω να ξαναδώ ανθρώπους που δεν τους βλέπω πια. Και θέλω όλος ο κόσμος να έχει δουλειά, να περνάει όμορφα, να κάνει πράγματα που τον εκφράζουν -και όχι μόνο στην τηλεόραση. Θα το ήθελα για όλους τους Έλληνες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes