Εκλογές 2015: Πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα; - ALLGRSERIES - TV NEWS

17 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015: Πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα;

O μαραθώνιος της ενημέρωσης θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια θα βρίσκονται επί ποδός πριν κλείσουν οι κάλπες και μέχρι αργά τη νύχτα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την ημέρα των εκλογών:

ΕΡΤ

06:00 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
("Εκπομπή με τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά")
08:00 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
("Εκπομπή με τον Χρήστο Παγώνη και τον Γιάννη Σκάλκο")
10:00 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
("Εκπομπή με τον Φάνη Παπαθανασίου και τη Μάριον Μιχελιδάκη")
12:00 ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ- ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ
13:00 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
("Εκπομπή με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και Θάνο Σιαφάκα")
15:00 ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΡΤ ΑΘΛΗΤΙΚΑ- ΕΡΤ ΚΑΙΡΟΣ
18:00 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
("Εκπομπή με τον Πάνο Χαρίτο, τη Μαριλένα Κατσίμη και τον Αντώνη Αλαφογιώργο")

MEGA

Ο εκλογικός μαραθώνιος αρχίζει από νωρίς το πρωί, στις 06.30 με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα να δίνουν το κλίμα και τις πρώτες πληροφορίες της ημέρας στην εκπομπή «Ο δρόμος προς την κάλπη». Από τις 11.00 έως τις 14.00 η Μαρία Σαράφογλου και ο Αντώνης Φουρλής παίρνουν τις θέσεις τους στο στούντιο και σε απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα μας ενημερώνουν για τη ροή της διαδικασίας και την ψηφοφορία των πολιτικών αρχηγών.

Στις 18.00 «MEGA Εκλογές 2015». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η Όλγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο συζητούν με καλεσμένους από το χώρο της πολιτικής και της δημόσιας ζωής, για την εκλογική αναμέτρηση, αλλά και την επόμενη μέρα.

Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

Και σε αυτή την εκλογική βραδιά, το MEGA δίνει το λόγο στους πολίτες, που μπορούν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα και ερωτήματα προς τους πολιτικούς που θα βρίσκονται στο στούντιο, μέσω Facebook και twitter στο #ΜegaEkloges. Οι πολίτες μπορούν να γράψουν τις ερωτήσεις τους και σε βίντεο και να τις στείλουν στο itag.megatv.com.

ΑΝΤ1

Την πρώτη αίσθηση της ατμόσφαιρας την ημέρα των εκλογών θα μας δώσει όπως πάντα το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» με τον Γιώργο Παπαδάκη από τις 7:00 μέχρι τις 13:00. Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, διαφωτιστικά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι υποψήφιοι βουλευτές, η εκπομπή θα παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 18:00, ο εκλογικός μαραθώνιος ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Mαζί της η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος. Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1, θα μεταφέρει ζωντανά τον παλμό των εκλογών από τα στρατηγεία των κομμάτων, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες τις αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Στο στούντιο, πολιτικοί, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και δημοσιογράφοι σχολιάζουν τα αποτελέσματα και μιλούν για την επόμενη μέρα της κάλπης.

ALPHA

Την αυλαία του εκλογικού μαραθωνίου ανοίγει στις 7:00 o Σπύρος Χαριτάτος.

Στις 10:00, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Ο εκλογικός μαραθώνιος συνεχίζεται στις 18:30 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, παρεμβαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος από το altsantiri.gr

Στο στούντιο του Alpha, θα βρίσκονται επίσης κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

STAR

Από το studio του Star, o Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Μαζί του η Μάρα Ζαχαρέα, η Πόπη Τσαπανίδου και καλεσμένοι προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας, του πολιτισμού.

Από τις 18:00, δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Star, θα βρίσκονται εκεί όπου υπάρχει είδηση. Απευθείας συνδέσεις σε δεκάδες σημεία της χώρας και τα «στρατηγεία» των κομμάτων για να μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις, τα αποτελέσματα, τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτικών στελεχών.

Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Οι πρώτες δηλώσεις των αρχηγών και δορυφορικές συνδέσεις με τους ανταποκριτές του Star σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο για τον πρώτο αντίκτυπο στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Στον εκλογικό μαραθώνιο, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, θα σχολιάσουν την ετυμηγορία της κάλπης και τα σενάρια της επόμενης μέρας.

                                                                                                          
Ο ΣΚΑΪ στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης από τις 6.00 το πρωί την ημέρα των ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

06:00 – 09:00 Γιώργος Αυτιάς
09:00 – 11:00 Βασίλης Λυριτζής - Δημήτρης Οικονόμου
11:00 – 12:30 Τάκης Χατζής
12:30 – 14:00 Χρήστος Κούτρας - Γιάννης Ντσούνος
14:00 – 15:30 Σπύρος Μάλλης - Άννα Μπουσδούκου
15:30 – 17:00 Κωνσταντίνος Μπογδάνος
17:00 – 18:00 ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου
18:00 – 02:00 Σία Κοσιώνη
02:00 – 06:00 ΕΚΛΟΓΕΣ 2015


Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook για να είστε πάντα ενήμεροι για όλα τα θέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes