Μπορεί η Ναταλία να τα καταφέρει απέναντι στην Ελένη; - ALLGRSERIES - TV NEWS

16 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί η Ναταλία να τα καταφέρει απέναντι στην Ελένη;

Όποιος άνθρωπος τολμάει να σταθεί τηλεοπτικά απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, μόνο γενναίο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις- δεν είναι τυχαίο που πέρσι η Τατιάνα μου είχε παραδεχτεί ότι είχε "χάσει τον ύπνο της" όταν το Star της είχε ζητήσει να αλλάξει ζώνη και αντικείμενο.
Γιατί όσο και να μην συμπαθείς την Ελένη, θα ασχοληθείς μαζί της: είναι η ωραία, διάσημη και πλούσια μακρινή ξαδέρφη που ακόμα και αν επιμένεις ότι δεν την εκτιμάς στην πραγματικότητα ονειρεύεσαι να ζήσεις τη ζωή της. Και αυτό είναι ένα ερώτημα που αντιμετωπίζω συνέχεια ως διευθυντής ενός εντύπου που την τοποθετεί "πρώτο τραπέζι πίστα" σχεδόν κάθε εβδομάδα. Καμία άλλη Ελληνίδα δεν έχει την εμπορική δύναμη της Ελένης, καμία άλλη δεν έχει κάνει τόσα εξώφυλλα όσο εκείνη- και ας δίνει -σοφά- μόνο μία συνέντευξη τον χρόνο. Μπορεί να προμοτάρει για μία ώρα προϊόντα χορηγών, αλλά ενδιάμεσα θα σου πει -αυθόρμητα;- μια γλυκιά ατάκα- αποκάλυψη για τα οικογενειακά της που θα γίνει αμέσως viral στο διαδίκτυο με τίτλους του τύπου "η μεγάλη αποκάλυψη της Ελένης για τη νεογέννητη κόρη της" ( Aπάντηση: Ξύπνησε δύο φορές μέσα στη νύχτα).  

Και ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου επέστρεψε ανακουφισμένη φέτος στο είδος και τη ζώνη που αγαπάει περισσότερο (και με ακόμα πιο παχυλό μισθό, όπως ακούγεται), η φετινή αντίπαλος της Ελένης είναι η Ναταλία, η οποία, όπως και η Τατιάνα, είχε προφανώς μουδιάσει ολόκληρη όταν το κανάλι της ανακοίνωσε τις νέες του προθέσεις για εκείνη- δεν είναι τυχαίο που παραδέχτηκε ότι ποτέ άλλοτε δεν έχει τόσο τρακ σε πρεμιέρα και ας μην είχε ακόμα ανταγωνισμό στη ζώνη. Η Ναταλία ανήκει για μένα στο top 5 των καλύτερων παρουσιαστών της ελληνικής ψυχαγωγικής τηλεόρασης. Το διαπιστώσαμε όλοι βλέποντας την στο "Μες στην καλή χαρά" αν και πολλοί από εμάς προβληματιστήκαμε με τις επιδόσεις της τις δύο τελευταίες σεζόν- ειδικά ΕΚΕΙΝΗ τη σεζόν στον ΑΝΤ1.


Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα να την κρίνουμε το νέο της βήμα, αλλά η ίδια δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα της καθήκοντα κάθε μέρα που περνάει. Επειδή ξέρω καλά ότι είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος χωρίς αυταπάτες, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ακόμα ευχαριστημένη με το προϊόν που έχει αναλάβει: Η εκπομπή βγάζει μια λαμπερή εικόνα - με πρόχειρα, όμως, γραφικά- αφού δεν βγαίνει από τα προβληματικά στούντιο του Περιστερίου αλλά από τα στούντιο Alfa στα Μελίσσια, το σκηνικό είναι ευρύχωρο και καλαίσθητο, αλλά είναι φανερό ότι το πράγμα χωλαίνει στο ανθρώπινο δυναμικό. Τα κενά στην αρχισυνταξία είναι παραπάνω από εμφανή όπως και στο πάνελ. Ο μόνος που ξεχωρίζει είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου, που είναι ουσιαστικά και ο μόνος με τηλεοπτική και, κυρίως, ραδιοφωνική εμπειρία. Οι υπόλοιποι, άκρως συμπαθείς όλοι, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι, και αυτό δεν το χρεώνεις στην παρουσιάστρια, η οποία προσπαθεί να τους δώσει χώρο αλλά εκείνοι μένουν να την κοιτούν αμήχανοι χωρίς να έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν. Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει όταν δεν έχεις κανονικούς δημοσιογράφους στην ομάδα σου αλλά επιλέγεις ανθρώπους με βάση την αναγνωρισιμότητα/ εμφάνιση/ συμπάθεια που μπορεί να τους έχεις. Η εκπομπή όμως είναι τρίωρη, καθημερινή και ζωντανή, οπότε λάθη δεν συγχωρούνται. Γιατί μια Ναταλία, όσο καλή και να είναι, δεν μπορεί να φέρει μόνη της την άνοιξη στους δέκτες μας.


πηγή: Νίκος Γεωργιάδης/entertv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes