Εθνική Ελπίδων (Κ21): Ελλάδα - Πορτογαλία 0-4 (+pics) - ALLGRSERIES - TV NEWS

14 Οκτωβρίου 2015

Εθνική Ελπίδων (Κ21): Ελλάδα - Πορτογαλία 0-4 (+pics)



Την ήττα με σκορ 0-4 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, ο οποίος διεξήχθη στη SKODA Ξάνθη Arena παρουσία 2.350 θεατών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτό που είχε τον έλεγχο του αγώνα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις κινήσεις των Πορτογάλων και πιέζοντας την αμυντική γραμμή των αντιπάλων τους. Ωστόσο, ένα αμυντικό λάθος στο τελευταίο λεπτό του πρώτου 45λεπτου έδωσε την ευκαιρία στους Πορτογάλους να βγουν στην αντεπίθεση, ο Μάρτινς να βγάλει πάσα ακριβείας στον Γκουέδες κι αυτός με διαγώνιο βολέ να νικήσει τον Μπάρκα.

Η Εθνική μας έχασε στο ημίχρονο τον Ρισβάνη λόγω στομαχικών διαταραχών και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, πάλι από μια στιγμιαία αδράνεια δόθηκε ευκαιρία στους αντιπάλους μας να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με δημιουργό τον Γκουέδες και σκόρερ τον Μάρτινς με πλασέ από κοντά.

Παρά την προσπάθεια να αντιδράσουν οι διεθνείς μας δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσαν ευρύτερες διαστάσεις στη νίκη τους, σκοράροντας με τον Κάνσελο στο 87ο λεπτό και τον Πασιένσια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93').

Διαιτητής ήταν ο Γάλλος Αμαουρί Ντελερέ, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μπρούνο Φερνάντες, Λόπες και Χαρίση.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας- Σάλιακας (73' Σαββίδης), Χουχούμης, Βούρος, Ρισβάνης (46' Πούγγουρας), Σιόπης, Χαρίσης, Δώνης (56' Μυστακίδης), Τσιλιανίδης, Μαυρίας, Ιωαννίδης.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Βαρέλα- Κάνσελο, Ιέ, Φιγκουειρέδο, Ράφα, Νέβες, Μπρούνο Φερνάντες, Χόρτα (81' Πασιένσια), Γκουέδες, Λόπες (70' Ράμος), Ζέλσον (62' Μεντέιρος).

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του www.allgrseries.com:





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes