Πανθρακικός - Ξάνθη (8η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

24 Οκτωβρίου 2015

Πανθρακικός - Ξάνθη (8η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες

Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη, από τον SportsOverAll.

Η 8η αγωνιστική του φετινού μαραθωνίου της Super League, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αφού το ματς Καλλονή - Λεβαδειακός ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0 (ξεκίνησε στις 16:00), ενώ έχει αρχίσει και ο αγώνας Παναιτωλικός - Πλατανιάς (17:15), για να κλείσει η σημερινή αγωνιστική ημέρα στις 19:30 με τον αγώνα Α.Ε.Κ - Ηρακλής. Αύριο, Κυριακή, είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες: Ατρόμητος - Ολυμπιακός (16:00), Πανθρακικός - Ξάνθη (17:15), Πανιώνιος - Βέροια (17:15), ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (17:15), και τέλος το Π.Α.Ο.Κ - Παναθηναϊκός (19:30).

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πανθρακικός ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τον Πλατανιά, στα Χανιά, ένα σκορ που έκανε ακόμα χειρότερο το κλίμα στην ομάδα των Θρακιωτών, αφού πλέον, θέλουν μόνο νίκη στο αυριανό «Ελ Θράκικο», ώστε να ανέβει λίγο το ηθικό και να ξεκολλήσουν από τη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην αντίπερα όχθη, και το στρατόπεδο της Ξάνθης, προέρχονται από μια εκτός έδρας ισοπαλία, στη Τρίπολη, με τον Αστέρα, ένα σχετικά θετικό αποτέλεσμα, αφού μετά από ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα έχουν μαζέψει επτά πόντους, σε αυτό το σημείο, όμως, να αναφέρουμε, πως οι «Ακρίτες», θα μπορούσαν ξεκάθαρα, αν έχουν άλλους 3 τουλάχιστον πόντους, αν είχαν μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα.

Μοιρασμένη η προϊστορία στα ματς που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Πανθρακικό, αφού αυτός μετρά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ συνολικά γέρνει προς το μέρος της Ξάνθης, η οποία σε σύνολο 10 αγώνων, ανεξαρτήτου έδρας, μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Από τον αυριανό αγώνα, για τον Πανθρακικό θα απουσιάσουν οι Βάλτερ και Τζάνης, σημαντικές απώλειες αμφότεροι, αφού και οι δύο παίζουν στο επιθετικό κομμάτι και ως αποτέλεσμα της απουσίας του, ο Πανθρακικός και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, να έχει σημαντικά λιγότερες επιλογές από τη μέση και πάνω. Η Ξάνθη δε θα έχει στη διάθεσή της τους Γουάλας (;), Παπαστεριανό, Γκαραβέλη, Τόμιτς, Έλτον και Φάρκας, παίκτες που σίγουρα η απουσία τους παραξενεύει τουλάχιστον του Γουάλας και του Φάρκας, που στο ματς με τον Αστέρα ήταν βασικοί και έκανα αρκετά καλό ματς. 

Τι θα δούμε λογικά στο αυριανό ματς; Σίγουρα πολλές μονομαχίες στο γήπεδο, δυνατό παιχνίδι και πιο ελεύθερο αφού οι δύο ομάδες, θεωρούνται η μία στα μέτρα της άλλης, και θα βγουν να απειλήσουν και να σκοράρουν, ώστε να πάρουν το πολυπόθητο και για τις δύο τρίποντο. Ο μεν Πανθρακικός γνωρίζοντας πως δεν έχει πολλά περιθώρια, θέλει το τρίποντο ώστε να ξεφύγει από την τελευταία θέση η ομάδα του, ο δε Ραζβάν Λουτσέσκου για να δει επιτέλους τη δουλειά που κάνει η ομάδα του στις προπονήσεις να δίνει «καρπούς» και να ανεβεί φυχολογικά, αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Πάμε στις πιθανές ενδεκάδες, οι οποίες έχουν αρκετές, αλλαγές και εκπλήξεις.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μεχία, Σέτι, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Χασομέρης, Νικόλτσης, Χαβίτο, Ιγκόρ, Μαρκόπουλος. 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος λογικά θα χρησιμοποιήσει ένα 3-5-2.

Τερματοφύλακας ο νεαρός Γιώργος Αθανασιάδης.

Αμυντική τριάδα θα είναι οι Ποτουρίδης, Μελίσσης και Σερφά, οι οποίοι θα παίρνουν και βοήθειες από τους παίκτες που θα βρίσκονται πιο μπροστά τους στο άξονα.

Στον άξονα, θα βρίσκονται οι Μεχία και Σέτι. Ο πρώτος με πιο αμυντικό ρόλο, δίνοντας όπως είπαμε ήδη βοήθειες και στην αμυντική τριάδα, ενώ ο δεύτερος σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Μπροστά τους, ως δεκάρι ο Ροτζέριο Μάρτινς.

Δεξιά από τον Μάρτινς, στα «φτερά» θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Χαβίτο, ενώ στην άλλη πλευρά θα βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος της Ξάνθης, και αρχηγός πλέον του Πανθρακικού, ο Ντενίζ Μπαϋκαρά.

Το δίδυμο που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης θα αποτελείται λογικά από τους Ντιγκινί και Ιγκορ, αν και πιθανότητες συμμετοχής αντί του τελευταίου έχει και ο Δημήτρης Χασομέρης.



ΞΑΝΘΗ

Η αποστολή: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Κρίστοφερ, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Νιέτο, Τριάδης, Ερέα, Καπετάνος, Ράνος, Σολτάνι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λογικά θα χρησιμοποιήσει το γνωστό 4-2-3-1.

Τερματοφύλακας ο, έμπειρος και αξιόπιστος, Λουίτζι Τζέναμο.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι λογικά αυτό των Καρυπίδη και Φλίσκα, με τον Χρήστο Καρυπίδη να επανέρχεται μετά τον τραυματισμό που είχε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ στα αριστερά το πιο πιθανό είναι να παίξει σε ανάποδο πόδι ο Δήμος Μπαξεβανίδης, ένας παίκτης τον οποίο εμπιστεύεται πολύ ο Ρουμάνο κόουτς της Ξάνθης, με τον Γιάννη Ζαραδούκα να είναι επίσης από κοντά και να έχει ελπίδες για το ντεμπούτο του αύριο με τη φανέλα της Ξάνθης.

Στον άξονα, θα παίξουν κατά πάσα πιθανότητα οι Λουσέρο και Βασιλακάκης. 

Μπροστά τους και ως δεκάρι, θα πάρει θέση λογικά ο Ερέα, αν και αρκετές πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνει και ο νεαρό Βραζιλιάνος Κρίστοφερ.

Δεξί εξτρέμ ο, σκόρερ του τέρματος της ομάδας του στον προηγούμενο αγώνα, Ντάνι Νιέτο, ενώ αριστερό εξτρέμ λογικά θα ξεκινήσει ο Ντιμιτρόφ που έκανε πολύ καλό παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική στην Τρίπολη.

Σέντερ φορ λογικά θα ξεκινήσει ο Καρίμ Σολτάνι που επανέρχεται από την αποβολή του, λόγω της κακής του συμπεριφοράς στον αγώνα με τον Ηρακλή, με τον Παντελή Καπετάνο να μένει εκτός από την αρχική ενδεκάδα, λόγω και της «αφλογιστίας» που έχει δείξει έως τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes