Ξάνθη - Α.Ε.Κ (1η αγωνιστική Κυπέλλου): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

27 Οκτωβρίου 2015

Ξάνθη - Α.Ε.Κ (1η αγωνιστική Κυπέλλου): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες

Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ξάνθη και Α.Ε.Κ, από τον SportOverAll.

Συνεχίζεται και αύριο η αγωνιστική δράση, με τις Ελληνικές ομάδες να συμμετέχουν στο θεσμό του Κυπέλλου, το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας από τα ματς της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος για φέτος έχει ως εξής: Ατρόμητος - Βέροια στις 15:00, Ξάνθη - Α.Ε.Κ στις 15:30, Παναιτωλικός - Πανιώνιος στις 17:15, ΠΑΟΚ - Πανθρακικός στις 17:15, Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός στις 17:15, Ολυμπιακός - Πλατανιάς στις 17:15 και τέλος στις 19:30, το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ Καλλονής. Παιχνίδια που υπόσχονται «ωραίο» ποδόσφαιρο σχεδόν όλα τα αυριανά, αφού αγωνίζονται όλες οι «μεγάλες» ομάδες της χώρας, ενώ ξεχωρίζει το ματς Ξάνθη - Α.Ε.Κ, αφού σε αυτό θα βρεθούν αντιμέτωπες για δεύτερη φορά φέτος δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, με την Ξάνθη μάλιστα να προέρχεται από τον περσινό τελικό Κυπέλλου, και να θέλει να δείξει πως και φέτος υπολογίζει και βασίζει πολλά σαν ομάδα σε αυτό το θεσμό.

Σε μέτρια κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες, αφού η μεν Ξάνθη δεν κατάφερε να παίξει καλά και έμεινε στην ισοπαλία με τον Πανθρακικό την Κυριακή, ενώ η δε Α.Ε.Κ έρχεται με λίγο πιο ανεβασμένο το ηθικό μετά και το 5-1 επί του Ηρακλή, το Σάββατο, αλλά χωρίς προπονητή, με υπηρεσιακό τον Στέλιο Μανωλά, και με σαφώς λιγότερη στήριξη από τον κόσμο της, καθώς αυτός έχει απογοητευτεί με τις έως τώρα εμφανίσεις της.


Απουσίες και rotation υπάρχουν και γίνεται αντίστοιχα και για τις δύο ομάδες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για διάφορους λόγους δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Γκαραβέλη, Ζαραδούκα, Μπέρτο, Λισγάρα, Τόμιτς, Λουσέρο, Τριάδη και Καπετάνο. Από την άλλη πλευρά ο Στέλιος Μανωλάς δε συμπεριέλαβε επίσης στην αποστολή τους Μάνταλο, Αραβίδη, Ανάκογλου και Τζεμπούρ.


Κλειστό παιχνίδι και αύριο θα δούμε λογικά από πλευράς Ξάνθης και Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας όμως πλέον και κάποιες ακόμα βοήθειες, αφού στην αποστολή της ομάδας έχουν μπει και οι Φάρκας, Έλτον, με τον δεύτερο να θέτει υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα, ενώ η Α.Ε.Κ με τον Στέλιο Μανωλά στο τιμόνι, θα προσπαθήσει να πιέσει όσο πιο ψηλά μπορεί και αύριο, ώστε να καταφέρει να σπάσει αυτή τη φορά την άμυνα της Ξάνθης(τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος δε τα κατάφερε) και να φύγει με το τρίποντο από τα Πηγάδια. 





Ας περάσουμε τώρα στις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων για τον αυριανό αγώνα.


ΞΑΝΘΗ


Η αποστολή: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Φάρκας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Έλτον, Σολτάνι, Νιέτο, Κρίστοφερ, Ορφανίδης, Ράνος, Φασίδης, Ερέα και Ντιμιτρόφ.


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λογικά θα επιλέξει ένα 4-2-3-1.



Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τζέναμο.


Δεξί μπακ, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει ο Δήμος Μπαξεβανίδης, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Φερνάντο Γουάλας. 


Κεντρικοί αμυντικοί αύριο λογικά οι Καρυπίδης και Φάρκας που επιστρέφουν και οι δύο στην αρχική ενδεκάδα.


Στον άξονα θα βρίσκονται οι Παπαστεριανός και Έλτον, με τον δεύτερο να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα της Ξάνθης. Διαθέτουν τρεξίματα αμφότεροι, ο πρώτος θα μένει λίγα μέτρα πιο πίσω για να βοηθά στο αμυντικό κομμάτι, ο δεύτερος θα είναι πιο ελεύθερος.


Δεκάρι ο, Βραζιλιάνος, Κρίστοφερ, που έχει δείξει καλά στοιχεία, στα λίγα λεπτά συμμετοχής που έχει έως τώρα, και αύριο είναι μια ιδανική ευκαιρία να ξεδιπλώσει τα προσόντα του, αφού θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.


Δεξί εξτρέμ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ντάνι Νιέτο, ενώ αριστερό ο Νικολάι Ντιμιτρόφ. Αρκετές πιθανότητες συμμετοχής έχει και ο Καρίμ Σολτάνι, αντί του Ντάνι Νιέτο, στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.


Σέντερ φορ, δεδομένου του ότι ο Παντελής Καπετάνος έμεινε εκτός αποστολής, ο Οβίντιου Ερέα, κάτι που έχει δοκιμαστεί ξανά από τον Ρουμάνο κόουτς.





Α.Ε.Κ


Η αποστολή: Μπαρόχα, Βούρας, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βλαχομήτρος, Κρισάντους.


4-2-3-1 και για τον Στέλιο Μανωλά στον αυριανό αγώνα.


Τερματοφύλακας ο Αλαϊν Μπαρόχα.


Στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής της Α.Ε.Κ, θα βρίσκεται, κατά πάσα πιθανότητα ο Ροντρίγκο Γκάλο, ενώ στην άλλη πλευρά ο 26χρονος Ισπανός Ντίντακ. 


Στα σέντερ μπακ θα ξεκινήσουν οι Κολοβέτσιος και Άρθο.


Στον άξονα θα βρίσκεται ο Γιάκομπ Γιόχανσον, με παρτενέρ τον Αντρέ Σιμόες, που τελικά κρίθηκε έτοιμος παρά τον τραυματισμό του το Σάββατο, και συμπερλίφθηκε στην αποστολή. Ο Γιόχανσον θα αναλάβει το «βρώμικο» κομμάτι του κέντρου, ενώ ο Σιμόες θα έχει πιο επιθετκογενή ρόλο.


Δεκάρι ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, σκοράροντας 2 γκολ στο πρώτο του ματς, αλλά η απόδοσή του έχει πέσει αρκετά, αφού μετά από 8 πλεόν αγώνες σκόραρε άλλα δύο γκολ και δεν εντυπωσιάζει, φυσικά δε παύει να είναι ένας πολύ καλός παίκτης.


Δεξιά από τον Μπουονανότε, θα βρίσκεται λογικά ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ενώ στο άλλο «φτερό» της επίθεση κατά πάσα πιθανότητα θα προιτμηθεί ο Έλντερ Μπαρμπόσα, από τον Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Ηρακλή ως τραυματίας.



Σέντερ φορ ο Μακόλεϊ Κρισάντους, αφού Χρήστος Αραβίδης και Τζεμπούρ είναι τραυματίες και δεν ταξίδεψαν στη Ξάνθη.



Ραντεβού αύριο περίπου στις 14:00 από το Skoda Ξάνθη Arena, για τη Live μετάδοση του αγώνα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes